Blog

Programjaim
Budapest
 • Október 7.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • Október 7.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • November 11.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

Debrecen
 • Október 14.

  Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • Október 14.

  KÉPZÉS: Lélekszínház - Családállító képzés 7/12

  Egy éves önismereti csoport

 • Október 15.

  Kávézz velem!

  Egyéni konzultáció, családállítás, szomatodráma, Thétahealing

Önszabotálás helyett Kiteljesedés

meditáció az újrakezdéshez

2023. szeptember 21.

Annyira természetesen szabotáljuk magunkat, amilyen természetességgel a levegőt vesszük. Néha a családi rendszerhez való hűségből, néha az életünk során kapott szülői, nevelő programok által. De ez egy olyan "sport", amit szerintem szinte mindannyian játszunk.

Elakadások feloldása

SEDONA módszerrel

2023. szeptember 4.

"Az ellenállás lehet a legnagyobb akadálya annak, hogy megkapd, amit akarsz, és úgy érezd magad, ahogy szeretnéd." (Hale Dwoskin)

Oldd fel az ellenállásaidat!

2023. augusztus 17.

„Az ellenállás olyan érzés, mintha behúzott fékkel haladnál előre.”

Érzelmi felszabadulás - elengedés gyakorlat

SEDONA módszerrel

2023. augusztus 3.

Fontos tudnod, hogy az érzéseid, érzelmeid csakis hozzád tartoznak, Benned keletkeznek. Ez azért csodálatos, mert használhatod őket erőforrásként, ha közelebbről megismerkedtek.

EGÉSZ-ség

Egészségmeditáció az öngyógyító folyamatok beindítására

2023. május 19.

Csodás magyar nyelvünk milyen beszédesen nevezte el az egész-ségünket. Mire a test elkezd betegségekkel, tünetekkel jelezni, addigra már bőven megbomlott a test-lélek-szellem egysége. 

Újjászületés - új Élet - születésoldás meditáció

2023. április 12.

"Ahogy születtél úgy élsz!" - talán hallottad már Te is ezt a mondatot. Nem is olyan könnyű először felismerni az összefüggést, azonban, ha kicsit jobban elmélyülsz a témában máris egyértelművé válik a mintázat.

Belső gyermek meditáció

2023. április 2.

Amikor hozzám érkeztek újra és újra találkozások jönnek, jöhetnek létre a benned élő belső gyermekkel. Az élet folyása automatikusan hozza magával a sérüléseket, a rossz pillanatban érkező történéseket. Amikor kisgyermekként nem tudtad megérteni ...

Karmikus kapcsolatok transzformálása

Gyémánt lótusz meditáció

2023. március 12.

Családállítóként talán kicsit másként gondolok a karma fogalmára. A bennünket (és belül a sejtjeinket és DNS-ünket is) körül ölelő morfogenetikus mező egy információkkal teli csodás felhő. Az is egyre nyilvánvalóbb, hogy van, amit ebből a csomagból felhasználunk és van, amit nem. Az pedig, hogy mit és miért választunk, az már a karma

Elvesztett ikertestvér - sebek gyógyítása meditáció

Egy újabb találkozás a gyógyulásért

2023. március 1.

Amikor az életed elindult elképzelhető, hogy kísérőkkel érkeztél ide a Földre, az anyaméhbe. A várandósságok többsége során nem egy baba fogan meg, hanem kettő, vagy akár három pici lélek egyszerre, vagy valamennyi idő eltéréssel. Az élet biztonságos továbbadása miatt azonban csak egy baba marad és érkezik meg a világba. Ez a baba Te vagy! Te vagy az, aki számára az élet egy hatalmas veszteséggel és fájdalommal indult.

Párkapcsolat - szerelem

három kulcs a sikeres párkapcsolathoz

2023. február 8.

A sikeres és boldog párkapcsolat egyik kulcsa, hogy szabaddá válj a transzgenerációs mintáktól. Azoknak a párkapcsolatoknak a mintájától, amelyeknek az életedet is köszönheted. Mindazok, akik a sorban mögötted állnak valószínűleg sok áldozatot hoztak azért, hogy Te ma itt lehess, akár a párkapcsolataik terén is. A lelkünk számára pedig mindennél fontosabb, hogy ők „engedélyt adjanak” a számodra ahhoz, hogy jobban csináld, mint nekik sikerült.