Blog

Programjaim
Budapest
 • December 9.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • December 9.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • December 30.

  Évzáró önismereti csoport - meditációval

  online

Debrecen
 • December 16.

  Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • December 16.

  KÉPZÉS: Lélekszínház - Családállító képzés 9/12

  Egy éves önismereti csoport

 • December 17.

  Kávézz velem!

  Egyéni konzultáció, családállítás, szomatodráma, Thétahealing

Elvesztett ikertestvér - sebek gyógyítása meditáció

Egy újabb találkozás a gyógyulásért

2023. március 1.

Amikor az életed elindult elképzelhető, hogy kísérőkkel érkeztél ide a Földre, az anyaméhbe. A várandósságok többsége során nem egy baba fogan meg, hanem kettő, vagy akár három pici lélek egyszerre, vagy valamennyi idő eltéréssel. Az élet biztonságos továbbadása miatt azonban csak egy baba marad és érkezik meg a világba. Ez a baba Te vagy! Te vagy az, aki számára az élet egy hatalmas veszteséggel és fájdalommal indult.

Párkapcsolat - szerelem

három kulcs a sikeres párkapcsolathoz

2023. február 8.

A sikeres és boldog párkapcsolat egyik kulcsa, hogy szabaddá válj a transzgenerációs mintáktól. Azoknak a párkapcsolatoknak a mintájától, amelyeknek az életedet is köszönheted. Mindazok, akik a sorban mögötted állnak valószínűleg sok áldozatot hoztak azért, hogy Te ma itt lehess, akár a párkapcsolataik terén is. A lelkünk számára pedig mindennél fontosabb, hogy ők „engedélyt adjanak” a számodra ahhoz, hogy jobban csináld, mint nekik sikerült.

Évtervező meditáció feladatokkal

Veit Lindau meditációja alapján

2023. január 7.

Észrevetted? Amikor figyelmet és energiát fordítasz az éved tervezésére a vágyaid szinte kivétel nélkül teljesülnek... 

Amikor nem érkezik a baba

Rejtett párkapcsolati nehézségek a meddőség mögött

2023. január 7.

Amikor egy kisbaba nem érkezik, valamiért még mindig csak a test irányából kezdünk el keresgélni. Ez talán nem is véletlen, hiszen a lélek titkai gyakran nagyon misztikusnak és felfoghatatlannak tűnnek. Ráadásul egyáltalán nem könnyű szembenézni velük.

Válts boldogságra - 936 Hz - alvásmeditáció

Sugallatok Neville Goddard útmutatása alapján

2022. december 28.

Neville Goddard munkássága már az első találkozáskor magával ragadott. Az, ahogyan a hitről beszélt megváltoztatta az életem, mintha kinyílt volna egy ajtó, amiről azt sem tudtam eddig, hogy létezik…

Szerezd vissza az Erődet! - Vezetett meditáció 963 Hz

2022. december 5.

Bizonyos élethelyzetekben, traumáink által veszítünk az erőnkből. Van, hogy önként odaadjuk, van, hogy lemondunk róla valamiért "cserébe". Mindez természetesen a szeretet jegyében történik, de mégiscsak gyengít minket. Épp ezért ebben a csodás adventi ...

Transzgenerációs sebek gyógyítása - meditáció 936 Hz

Felszabadítom magam...

2022. november 18.

Felszabadítom a szüleimet az érzés alól, hogy cserbenhagytak. Felszabadítom a gyerekeimet az érzés alól, hogy mindig büszkévé kell tegyenek; hogy saját útjukat járhassák szívük állandó sugallatát követve.

Érdekel a családállítás? - Campus Rádió beszélgetés

Énidő - Gábor-Vigh Vanda műsora

2022. április 26.

Meghívást kaptam a Campus Rádió Énidő-Lélektér műsorába. Gábor-Vígh Vanda műsorvezetővel beszélgettünk a családállításról.

Kivé akarsz válni? Hova szeretnéd navigálni az Életed? Évtervező

Gyakorlatok és vezetett meditáció

2020. december 31.

Szeretem ezeket az év végi pillanatokat. Szeretek visszatekinteni és újra átélni a mögöttem álló év örömeit. De ugyanígy szeretek ránézni a nehézségeimre, vagy mindarra, amit nem sikerült megvalósítanom az elmúlt évben. Ebben látom meg azt, amire még nem álltam készen, vagy őszintén magamba nézve nem vágytam elég erősen. Látom, hogy ki voltam egy évvel ezelőtt és kivé váltam ebben az évben.

Összeállítottam egy évtervező gyakorlatsort, amelyet szeretetettel megosztok Veled is. Idén új gondolatokkal, új eszközökkel gazdagodtam, amelyek segítségével  létrehozhatod, elérheted az általad vágyott jövőt. Csatlakozz hozzám és teremts magad számára új valóságot!

Stresszevő lettem

Amikor a hűtőszekrény átveszi az uralmat

2020. június 14.

csak ezt a kis kiflicsücsköt, ez igazán nem sok… Nem is vagyok éhes. Egy karika szalámi az kell hozzá, mert túl száraz önmagában… Uh, ez nagyon vékony, eszek még egyet. Na jó! Még egyet, mert tényleg nagyon vékonyra van szelve. Upsz, ez összeragadt! Négy lett. Sebaj így finomabb! De ehhez kell még egy kis kifli, így túl zsíros… - pedig ma eldöntöttem nem vacsorázok. Tegnap is túlettem magam este… Nem lesz ez így jó! De most még utoljára!