Kapcsolat

Benke Edina

Tel: +36 20 384 6065

Sorsháló Önismereti Stúdió
2040 Budaörs, Szabadság út 131.
Google maps

Társoldal: www.kilenc.hu  - természetes úton a termékenységért

Az oldalt kezeli:
Benedina Bt.
2040 Budaörs, Lévai u. 33.
Cg: 13-06-069054
Adószám: 25338876

 

FONTOS!!!

                                                                                       NYILATKOZAT

Szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy programjaim tájékoztató, ismeretterjesztő és önismereti jellegűek.  Nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és nem pótolják vagy helyettesítik az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. A Lélekszínházban alkalmazott önismereti játékok és a SzomatoDráma nem gyógyító eljárások. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybe vételét javasoljuk!

A Lélekszínház egy Hellinger és SzomatoDráma szemléletű önismereti-öngyógyító módszer, amelynek legfőbb jellemzői az egyszerűség, a játékosság, a természetesség, az érzelemgazdagság és a hatékonyság. A Lélekszínház csoport nem orvosi vagy pszichoterápiás beavatkozás és nem alternatív/komplementer gyógymód. Nem támaszkodunk anatómiai és élettani ismeretekre, játékaink során mellőzzük az orvosi vagy természetgyógyászati jellegű diagnózisok használatát.

A Lélekszínház egyéni konzultáció nem orvosi vagy pszichoterápiás beavatkozás és nem alternatív/komplementer gyógymód, hanem egy önismereti célú beszélgetés, amelybe a Hellinger szemléletű SzomatoDráma módszer egyes elemei is felhasználásra kerülhetnek. A konzultáció célja hozzásegíteni a klienst ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte irányába.

Kérlek, hogy az egyéni konzultációra jelentkezés, vagy csoportban való résztvételnél a fentieket mindenképpen vedd figyelembe. Köszönöm.