Csoportok

Programjaim
Budapest
 • Május 27.

  Ingyenes párkapcsolati tanácsadás

  Gyermeknap Városliget kis napozórét 9-es sátor

 • Május 29.

  Mi hozza a párkapcsolati boldogságot?

  Ingyenes előadás! - (Facebookon online is)

 • Június 8.

  Magzatkori és születési traumák oldása - Bp

  élményátíró csoport

Debrecen
 • Június 16.

  Magzati és születési traumák oldása - Debrecen

  élményátíró csoport

 • Június 16.

  Családállítás és SzomatoDráma délután

  Lélekszínház

 • Június 17.

  Családállítás és Szomatodráma délelőtt

  Lélekszínház

Legújabb írásaim
 • Március 2.

  Nők, akik csak befelé sírnak

  vetélés és abortusz után

 • Február 2.

  Anya, te ennyire szeretsz engem?

  Megérintve...

 • 2017. november 28.

  Ki vagyok Én?

  Szememben a fény? Szívemben az érzés?

 • 2017. november 15.

  Én csak egy korcs vagyok!

  apám sose szeretett - apa-fia kapcsolat

 • 2017. október 27.

  Anorexia - Meg akarok halni!

NŐNEK lenni - önismereti csoport

Nőnek lenni, elfogadással, örömmel. Megélni mindazt a csodát, ami ebben rejlik. A kislányt, aki apa hercegnője, a lázadó kamaszt, az üde felnőtt nőtt, az anyát, az érett nőt. Átvenni az ajándékokat, amelyek emögött rejlenek.

„A nőiségben rejlő erő sokkal hatalmasabb a férfiasság puszta utánzatánál.”
(C.G.Jung)

NŐNEK LENNI JÓ!
Milyen hatalmas erő lehetne, ha mi nők mind szívből átélhetnénk…

A NŐI Lét-Öröm csoportban arra keressük a választ, hogy hol akadt el Benned a női én-részeidhez kapcsolódás. Két párhuzamos utat követünk majd a csoport folyamán. Az egyik az önismereti munka, melynek során felismerheted a különböző élethelyzetekre adott viselkedésmintáid, megküzdési stratégiáid. A felismerés segíthet abban, hogy átformáld ezt a mintát. A másik út a családi rendszeredben rejlő elakadásokat mutatja meg és oldja fel a családállítás, a születésterápia és a SzomatoDráma eszközeivel.

Elindulunk egészen a fogantatás pillanatától és közösen végigjárjuk nőiségünk állomásait. Minden egyes ponton megállunk és rápillantunk az elakadásokra, majd oldjuk a megtalált blokkokat.

Születés:
Születésünk élménye életünk első nagy változása, háborítatlansága – vagy éppen szabályozottsága – meghatározza alapvető biztonságérzetünket a világban. Kihat az anyakapcsolatunkra pontosan úgy, mint később szülésünkre, ill. arra a kapcsolatra, ahogyan a gyermekünkhöz közelítünk. De ez a minta határozza meg az alapvető megküzdési stratégiánkat is. Ezt a mintázatot írjuk át, javítjuk meg születésed élményének feldolgozásakor. Az újraszületés egy finoman megtartó csoportközegben történik, így háborítatlan intimitásban lesz lehetőséged megszületni, hogy megtörténhessen mindaz, ami akkor és ott nem sikerült.

Belső gyermek:
Dolgozunk majd a Benned élő belső gyermekkel, aki hordozza mindazokat az örömöket és fájdalmakat, sérelmeket, amelyeket megéltél. Gyógyíthatod őt és erősítheted, hogy bátran és erősen legyen jelen személyiségedben. Ő lesz az, aki felszabadultságot és játékosságot visz az életedbe.

Lélek háza:
A családállítás egyik alappillére, hogy a lelkünkben – mint egy hatalmas házban – családtagjainknak meghatározott helye, „saját szobája” van. Erőforrásainkhoz, gyökereinkhez ezen a Renden keresztül tudunk a legjobban kapcsolódni. Ez az erő segít megélni a nőiséget, mert enged szabadon nőnek lenni. A családállítás technikájával hidat építünk ezekhez az erőforrásaidhoz.

Személyiségrészek:
Belső stabilitásunkhoz, ahhoz, hogy ezt nőként megélhessük, kapcsolódnunk kell női személyiségrészeinkhez. A személyiségrészes állításokkal a számodra nőként fontos archetípusokkal dolgozunk majd (királylány, szex-istennő, anya, bölcs öregasszony…)

Kapcsolat a testeddel:
A női LÉT-ezés alapja, hogy jól érezzük magunkat a testünkben, tudjunk intimitásban lenni a testünkkel, a szerveinkkel. Ez hozzásegít a belső ragyogáshoz, a női egészséghez. A testünkhöz fűződő intimitásunk hiánya, vagy sérülése lehet a gyökere is a szexualitással kapcsolatos elakadásnak. Különböző önismereti feladatokban, mozgásokban, „táncokban” ezt a kapcsolatot is építheted, fejlesztheted.

Intimitás:
A csoportot végigkíséri az intimitás témája, amely minden alapvető emberi kapcsolatunkra, belső megéléseinkre hatással van. A lágyan megtartó csoportközeg segítségedre lehet abban, hogy megengedhesd magadnak a befogadást, elfogadást és az ÖNELFOGADÁST. Hogy együtt megérkezhessünk ide:

“A Női létről:
Nőnek születtem, nő vagyok, mindig, az élet minden pillanatában. Ennél csodálatosabb dolgot el sem tudok képzelni! Nőnek lenni különleges állapot, mert ha akarjuk, ha nem, ez az energia folyton ott cikázik bennünk, ott lüktet minden szavunkban, minden érintésünkben, minden mosolyunkban és minden csókunkban. Nem kell ehhez még csak szerelmesnek sem lenni, vagy párkapcsolatban élni, ugyanis a nőiesség sugárzik mindenkire, akivel csak találkozik.

Valójában ebben nincs is semmi csoda, hiszen a nő mindig mindenből a legjobbat hozza ki, a gyengeségéből éppúgy, mint az erősségéből. Ünnepeljük hát a nőt a mai napon és az év összes napján, mert létezése ajándék!”

Jelentkezz telefonon, vagy a honlap segítségével!
Tel: +36203846065
Csatlakozz hozzánk a Sorsháló zárt Facebook csoportjába!