Csoportok

Lélekszínház - Családállító képzés

Önismeret, tanulás, útkeresés - egy éves családállító képzés indul - 2018. április 20-tól Debrecenben.

ÉLSZ? - ÉLj úgy, ahogy SZeretnél! - 5 alkalom - 5 életterület

Minden nap millió apró döntés. Mennyire tudatosak? A döntő többségük egyáltalán nem az. Így azonban nem a szabadság és boldogság felé haladok, hanem a megszokott mintáimat ismétlem. Elhiszem, hogy nem tudok repülni.

Pánik-csoport

Hogy ne érezd magad egyedül. A pánikbetegség erősen visszaszorítja a szociális kapcsolatokat, és beszűkíti az életteret. Különösen nehéz ez, mert a megtartó és szeretteli kapcsolatok már önmagukban is képesek oldani a pánik okozta szorongásokat.

Női termékenység workshop - Babavárásra készülsz?

Úgy érzed szükséged lenne támogatásra? - Tarts velünk! A természetes, szelíd gyógymódok finoman hangolják rá tested és lelked az anyai minőség befogadására.

Párkapcsolat Symbolonja

Párkapcsolatban élni, létezni nagyszerű dolog. Vagy az is lehetne... Miért nem működik mégsem? Mert lakik valaki bennem, aki ezt nem engedi meg, vagy éppen nem tudja hogyan lehet. Észrevétlenül hozok családi mintákat és játszom.

Coaching csoportban

Életünk tele van korlátokkal. Van, amit neveltetésünkkel kaptunk, van, ami megmagyarázhatatlan belső félelmeinkből építkezik. De bárhogyan is van ott állnak előttünk, amikor a vágyott irányba haladnánk.

Gyengéd születés/szülés - élményfeldolgozó csoport

Talán a legnehezebb csak pár szóva arról mesélni, hogy miért foglalkozzunk a születésünk, szülésünk történetével. Annyira átszövi az életünket, hogy tulajdonképpen azt mondhatjuk, hogy a mindannapjaink része, a működésmódunk alapja ez a történet.

Lélekszínház - családállítás és szomatodráma másként

Ez az a hely, ahol egyszerre lehetsz jelen a test és a lélek szintjén. A legrövidebb utat keressük a változás felé, akár családi történeten, akár testi, fizikai tüneten keresztül, akár a Benned élő pici gyermek, magzat vezet minket a témádban.

Hogyan bánj a pénzzel? - a bőség és én

A pénzhez, anyagi javakhoz sokféleképpen lehet viszonyulni. Várhatok tőle biztonságot, boldogságot. Tekinthetek rá csak egy eszközként, raktározhatom, vagy éppen nagyvonalúan költekezhetek. Ha mindezt nem is hozhatja el, bőségben élni jó dolog.

NŐNEK lenni - önismereti csoport

Nőnek lenni, elfogadással, örömmel. Megélni mindazt a csodát, ami ebben rejlik. A kislányt, aki apa hercegnője, a lázadó kamaszt, az üde felnőtt nőtt, az anyát, az érett nőt. Átvenni az ajándékokat, amelyek emögött rejlenek.

ÖT-Elem - önismereti csoport

Van egyfajta örök körforgás a világunkban, a külső és a belső világunkban. Ennek a körforgásnak a rendje rendet hoz az életünkbe. Öt elem, öt szervcsoport, "öt" évszak, öt érzelem.