Blog

Programjaim
Budapest
  • Június 1.

    Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

    Családállítás és SzomatoDráma csoport

  • Június 1.

    Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

    Családállítás és SzomatoDráma csoport

  • Szeptember 14.

    KÉPZÉS: Lélekszínház - Családállító képzés 1/12 (Online+személyes gyakorlat)

    Egy éves önismereti csoport

Debrecen
  • Június 8.

    Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen

    Családállítás és SzomatoDráma csoport

  • Június 8.

    Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen

    Családállítás és SzomatoDráma csoport

  • Június 9.

    Kávézz velem!

    Egyéni konzultáció, családállítás, szomatodráma, Thétahealing

Belső gyermek meditáció

2023. április 2.

Amikor hozzám érkeztek újra és újra találkozások jönnek, jöhetnek létre a benned élő belső gyermekkel. Az élet folyása automatikusan hozza magával a sérüléseket, a rossz pillanatban érkező történéseket. Amikor kisgyermekként nem tudtad megérteni ...

Párkapcsolat - szerelem

három kulcs a sikeres párkapcsolathoz

2023. február 8.

A sikeres és boldog párkapcsolat egyik kulcsa, hogy szabaddá válj a transzgenerációs mintáktól. Azoknak a párkapcsolatoknak a mintájától, amelyeknek az életedet is köszönheted. Mindazok, akik a sorban mögötted állnak valószínűleg sok áldozatot hoztak azért, hogy Te ma itt lehess, akár a párkapcsolataik terén is. A lelkünk számára pedig mindennél fontosabb, hogy ők „engedélyt adjanak” a számodra ahhoz, hogy jobban csináld, mint nekik sikerült.

Amikor nem érkezik a baba

Rejtett párkapcsolati nehézségek a meddőség mögött

2023. január 7.

Amikor egy kisbaba nem érkezik, valamiért még mindig csak a test irányából kezdünk el keresgélni. Ez talán nem is véletlen, hiszen a lélek titkai gyakran nagyon misztikusnak és felfoghatatlannak tűnnek. Ráadásul egyáltalán nem könnyű szembenézni velük.

Érdekel a családállítás? - Campus Rádió beszélgetés

Énidő - Gábor-Vigh Vanda műsora

2022. április 26.

Meghívást kaptam a Campus Rádió Énidő-Lélektér műsorába. Gábor-Vígh Vanda műsorvezetővel beszélgettünk a családállításról.

Karantén-állatka az otthonunkban

avagy Rezső-nk története

2020. április 30.

észrevehetetlen, láthatatlan kis jószág. Nem is tudom pontosan mikor költözött a lakásunkba, de egy ideje már gyanakszom: Szerintem nem vagyunk egyedül. Aztán egyre határozottabban érzékelhetővé vált: valaki más is lakik itt. Láthatatlanul mászkál közöttünk, ráadásul (ahogy egyre inkább otthon érzi magát) sorra követi el csínytevéseit. Általában mérgelődés, morgolódás, néha csapkodás és mióta elszemtelenedett időnként akár veszekedés is járhat a nyomában. De továbbra is rejtőzködik, egyikünk sem látta még soha.

Anyasebek és apasebek

Meddig okolhatom a nyomoromért a szüleimet?

2019. február 4.

Anya és apasebbel mindannyian rendelkezünk, bármilyen jó családból is érkezünk. Az, hogy mit kezdünk vele az azonban csak rajtunk múlik. Dönthetek úgy, hogy életem végéig ezeket a sebeket és a szüleimet okolom minden nehézségemért, vagy átváltoztathatom erőforrássá. Szerencsére a választási lehetőség a kezünkben van. Te melyik utat választod?

Házeladás családállítással?

2018. december 29.

Nem éppen a családállítás az első, ami eszünkre jut, amikor nem sikerül megszabadulni egy ingatlantól... Pedig jómagam már nem számolom, hány esetben sikerült az állítást követően hirtelen eladni egy lakást, vagy egy házat.

Születési sérülések hatása

Miért érdemes a születési és szülési traumákat feldolgozni?

2018. július 20.

Igyekeztem ebben a kisfilmben összefoglalni mindazt, amit érdemes tudni a születési sérülések nyomairól életünkben. Születés során kialakítunk egy alapmintázatot a testünkben, lelkünkben. Megtanulunk változásokat elindítani, gyászolni, küzdeni, elköteleződni, intimitásban lenni. Későbbi életünk során újra és újra ismételjük az itt rögzült mintákat különböző élethelyzetekben. 

Mi hozza a párkapcsolati boldogságot?

Kell-e, hogy a párom boldoggá tegyen engem?

2018. július 16.

Sokféle módon lehetek boldog. Van boldogság, amelyik illékony, gyorsan eltűnik, kihül. Van olyan, amelyik tartósan és stabilan jelen van az életemben. Mindkettőt bent érzem a szívemben, lelkemben, mégis mitől tűnik el az egyik és miért marad a másik?

Soha ne kérdezd miért nem szültem!

Nem tudhatod mennyire vágyakozott a lelkem

2018. június 7.

Kérlek! Soha ne kérdezd miért nem szültem!
Nem tudhatod mennyire vágyakozott a lelkem,
Nem tudhatod mekkora a fájdalom, mely körülölel.