Egyéni konzultáció

Legújabb írásaim
 • December 2.

  Az Access mantrája - 15x

  Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém

 • Október 5.

  Access® Teremtő kérdések - meditáció

  Tisztító mondattal

 • Szeptember 21.

  Önszabotálás helyett Kiteljesedés

  meditáció az újrakezdéshez

 • Szeptember 4.

  Elakadások feloldása

  SEDONA módszerrel

 • Augusztus 17.

  Oldd fel az ellenállásaidat!

Pánik-konzultáció (támogató Önismereti beszélgetés)

Kiváncsi vagy rá, hogy milyen lehetőségeid vannak, milyen utakat választhatsz? Készen állsz rá, hogy változtass? Szívesen teszel önmagadért? Ez a konzultáció pont ebben segíthet Téged!

A pánik egy sokarcú szörny. Ritkán találkozni két egyforma megjelenési formájával, a fülcsengéstől egészen a szívinfarktusig bármi lehet. Egy dolog azonban egészen biztos: hihetetlenül rémisztő. A pánik képes uralni az életünket. Minél inkább próbálunk igazodni hozzá, engedni neki, annál nagyobb területet kezd el követelni magának. Mintha semmi sem lenne elég. Mintha egy élő-lélegző lénnyé válna, aki elveszi minden szabadságom és a rabszolgájává tesz.

Minden pánikroham más természetű, más gyökerekkel rendelkezik, másként befolyásolja a mindennapi életet. Pánik konzultáció során keressük a közös szálak, amelyek mentén beszélgethetünk, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, megtapasztalhasd az érzelmeidet és ezáltal könnyedebbé tehesd hétköznapjaidat. A találkozó során megbeszéljük milyen lehetőségeid vannak a milyen jellegű orvosi, pszichológusi támogatást érdemes keresned.

FONTOS!!!

NYILATKOZAT

Szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy programjaim tájékoztató, ismeretterjesztő és önismereti jellegűek. Nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és nem pótolják vagy helyettesítik az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. A Lélekszínházban alkalmazott önismereti játékok és a SzomatoDráma nem gyógyító eljárások. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybe vételét javasoljuk!

A Lélekszínházegy Hellinger és SzomatoDráma szemléletű önismereti-öngyógyító módszer, amelynek legfőbb jellemzői az egyszerűség, a játékosság, a természetesség, az érzelemgazdagság és a hatékonyság. ALélekszínház csoportnem orvosi vagy pszichoterápiás beavatkozás és nem alternatív/komplementer gyógymód. Nem támaszkodunk anatómiai és élettani ismeretekre, játékaink során mellőzzük az orvosi vagy természetgyógyászati jellegű diagnózisok használatát.

ALélekszínházegyéni konzultáció nem orvosi vagy pszichoterápiás beavatkozás és nem alternatív/komplementer gyógymód, hanem egy önismereti célú beszélgetés, amelybe a Hellinger szemléletű SzomatoDráma módszer egyes elemei is felhasználásra kerülhetnek. A konzultáció célja hozzásegíteni a klienst ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte irányába.

Kérlek, hogy a csoportban való résztvételnél a fentieket mindenképpen vedd figyelembe. Köszönöm.

Jelentkezés egyéni konzultációra
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.