Egyéni konzultáció

Legújabb írásaim
 • Május 14.

  Access Minden napra 3. - IDEÁLIS TESTSÚLY

 • Május 10.

  Megengedés - hogyan?

  Kerüljük el az önsajnálatot

 • Április 2.

  Ingatlan adás-vétel - Miért menjek családállításra?

  Hogyan kerül a csizma az asztalra?

 • Március 29.

  Belső gyermek gyógyítása

 • Március 24.

  Elvált szülők gyerekei - Miért menjek családállításra?

Családállítás

Mögöttem a családom. A mozdulataimban, a hajam színében, szemem formájában. Azoké a családtagjaimé is, akiket nem is ismertem. Egyszerűen csak örököltem mindezt. Öröklünk azonban nem látható tulajdonságokat, életutakat is.

DNS, mint információcsomag
Sok évig dolgoztam úgy családállítóként, hogy egészen biztosan tudtam és hittem, hogy sokkal mélyebb kapcsolat fűz minket a lélek szintjén a családunkhoz, mint azt gondolnánk. Nem leszek sikeresebb, gazdagabb, boldogabb, stb. Bert Hellinger ezt családi lelkiismeretnek hívta. Választok egy szeletet a család fájdalomtortájából, hogy jogom lehessen oda tartozni, hogy szeressenek. Teszem mindezt tudattalanul, mit sem sejtve. Szélsőséges esetben élem valaki másnak az életét, akinek "tartozom" az életemért. Például apa nagy szerelme félreállt, feláldozta a boldogságát (vagy meghalt), hogy édesanyám a helyére léphessen, én csak így születhettem meg. De hogyan legyek én boldog, ha az életemnek ilyen magas ára van?
Ma már kutatási eredmények is bizonyítják, hogy a családi történeteinket pont úgy örökölhetjük, mint a külső-belső tulajdonságainkat.

Mit tehetünk a családállításban?
Találkozóra hívhatjuk családunk, vagy életünk szereplőit, hogy megmutassák egy-egy állítás során mindazt, ami miatt így tudjuk vinni az életünket. Ez a találkozás néha fájdalmas ugyan, de minden alkalommal magában hordozza a feloldást. Gyakran csak egy szóra, egy "szabad Neked" mondatra van szükségünk ahhoz, hogy merjünk boldogok lenni, de fontos, hogy az a valaki mondja el számunkra, akitől kaphatunk erre engedélyt. Kívülről nézve talán csak egy játéknak tűnik, nehezen érthető, hogy mi is történik. De, amikor jelen vagy, vagy éppen a Te játékod, állításod zajlik, már érezni és érteni fogod, át fogod élni ezt a felszabadító létezést.

"Ezt nem gondoltam volna!"

Egy darab gyöngy, minden állítás után, amikor ez a mondat elhangzik - ennyi elég lenne ahhoz, hogy a Föld ünneplőbe öltözhessen a gyöngysor által.

Egyéni konzultációhoz kérj időpontot!
Tel: +36203846065
Csatlakozz hozzánk a Sorsháló zárt Facebook csoportjába!

Jelentkezés egyéni konzultációra
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.