Blog

Programjaim
Budapest
 • December 9.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • December 9.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • December 30.

  Évzáró önismereti csoport - meditációval

  online

Debrecen
 • December 16.

  Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • December 16.

  KÉPZÉS: Lélekszínház - Családállító képzés 9/12

  Egy éves önismereti csoport

 • December 17.

  Kávézz velem!

  Egyéni konzultáció, családállítás, szomatodráma, Thétahealing

Érzelmi felszabadulás - elengedés gyakorlat

SEDONA módszerrel

2023. augusztus 3.

Fontos tudnod, hogy az érzéseid, érzelmeid csakis hozzád tartoznak, Benned keletkeznek. Ez azért csodálatos, mert használhatod őket erőforrásként, ha közelebbről megismerkedtek.

Egy-egy élethelyzet, történés az életedben önmagában se nem jó, se nem rossz. Te vagy az, aki valahogyan értelmezed azt és érzelmeket hozol létre vele kapcsolatban. Talán tapasztaltad már, hogy milyen ellentmondásos érzések kapcsolódhatnak egy történéshez, amikor nyitottá és elfogadóvá válsz. Ilyenkor, hirtelen zavarodottság jelentkezik, hogy mit is érezhetek, van-e jogom mindkettőt érezni? Van-e jogom ezáltal átvenni egy nehéz élethelyzet ajándékait is?

Nos, minél inkább elengedem a saját magam által generált érzelmeket egy helyzettel kapcsolatban, annál inkább meg tud érkezni annak ajándéka is hozzám.

Az a csodás ebben a módszerben, hogy remekül kiegészít bármely önismereti utat és bármikor, bárhol kéznél van. A gyakorlása által sikerülhet egy sokkal szabadabb és könnyedebb létezésbe megérkezni. Abban nyújt segítséget, hogy feloldhasd a saját magad által generált érzelmeket egy adott helyzettel, személlyel, szokással kapcsolatban. Használd egészséggel!

Kívánom, hogy válj szabaddá és boldoggá az elengedéseid által.

Egészségedre!

Namaste!

Ha személyes elengedési folyamatodban segíteni, kísérni tudlak keress bátran az elérhetőségeim bármelyikén. Csodás létezést kívánok Neked!