Blog

Programjaim
Budapest
 • December 9.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • December 9.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • December 30.

  Évzáró önismereti csoport - meditációval

  online

Debrecen
 • December 16.

  Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • December 16.

  KÉPZÉS: Lélekszínház - Családállító képzés 9/12

  Egy éves önismereti csoport

 • December 17.

  Kávézz velem!

  Egyéni konzultáció, családállítás, szomatodráma, Thétahealing

Karmikus kapcsolatok transzformálása

Gyémánt lótusz meditáció

2023. március 12.

Családállítóként talán kicsit másként gondolok a karma fogalmára. A bennünket (és belül a sejtjeinket és DNS-ünket is) körül ölelő morfogenetikus mező egy információkkal teli csodás felhő. Az is egyre nyilvánvalóbb, hogy van, amit ebből a csomagból felhasználunk és van, amit nem. Az pedig, hogy mit és miért választunk, az már a karma

A Földre indulásunk előtt nagyon sok szerződést, egyezséget kötünk a játékért, amire érkezünk. Mintha egy tanpályára hajtanánk fel, ahol kisebb-nagyobb próbatételek során fejlesztjük, ébresztgetjük a képességeinket. Mindez aligha lenne lehetséges „játszótársak” nélkül. Az, hogy ki, miért és hogyan nyomja meg a fájdalom gombjainkat az bizonyos nézőpontból nagyon is érthető és semmiképpen sem a véletlen műve. Pont ő az, akivel együtt azt a bizonyos játékot tudjuk játszani egymással. Mert erre „szerződtünk” egymással.

Korábban az a tudás élt bennünk, hogy ezen nem változtathatunk, meg kell tapasztalnunk, át kell élnünk ezeket a fájdalmakat, történéseket. Ez a karma törvénye. Ehhez választunk családot, ehhez választunk személyiséget.

De, ahogyan haladunk előre emberiség szintjén a tanulási, ébredési folyamatainkban már egyre inkább láthatóvá vált, hogy ez nem így van. Kezdetben azt gondoltuk, hogy a DNS meghatározza a sorsunkat, egészségünket. Gondoltuk ezt a bolygók állásáról is a születésünk pillanatában. Mára mindkettőről inkább úgy vélekedhetünk, hogy lehetőségeket adnak, irányt mutatnak és nem determinálnak. Csak rajtam múlik, hogy mit kezdek ezekkel a lehetőségekkel. Engedem, hogy a tanulásom és fejlődésem szolgálják, vagy hagyom, hogy tehetetlenül sodródjak általuk. Az én döntésem mit teszek. Nagyon is van személyes felelősségem a saját életem, a saját sorsom alakulását tekintve.

Ebben a meditációban azokkal az információkkal dolgozhatsz, amelyeket születésed pillanatában már magaddal hoztál, hogy játszhasd a sorsod játékát. Ha mostantól másként szeretnéd légy bátor és fogd a tiszta szándékod és szabadítsd fel a játszótársakat, lépj át egy másik pályára!

Egészségedre!

Namaste