Visszajelzések

Programjaim
Budapest
 • Július 7.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • Július 14.

  Kávézz velem!

  Egyéni konzultáció, családállítás, szomatodráma, Thétahealing

 • Augusztus 11.

  Kávézz velem!

  Egyéni konzultáció, családállítás, szomatodráma, Thétahealing

Debrecen
 • Július 13.

  Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • Július 13.

  Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • Július 14.

  Kávézz velem!

  Egyéni konzultáció, családállítás, szomatodráma, Thétahealing

Legújabb írásaim
 • Június 7.

  Anyaméh tisztító meditáció

 • Május 20.

  Belső gyermek gyógyítása

 • Május 14.

  Access Minden napra 3. - IDEÁLIS TESTSÚLY

 • Május 10.

  Megengedés - hogyan?

  Kerüljük el az önsajnálatot

 • Április 2.

  Ingatlan adás-vétel - Miért menjek családállításra?

  Hogyan kerül a csizma az asztalra?

ThétaHealing - egyéni konzultáció (online is kérheted)

Hanna:

„A múltkori alkalom egyszerűen hihetetlen volt! Azt éreztem, hogy a problémáim mind megszűntek és magamhoz tudnám ölelni az egész világot! Persze ez a lebegés utána alábbhagyott, de nagyon sokat javult a kommunikációm a családommal. Jobban megértem és értem őket. Úgy érzem képessé váltam meghallgatni őket sértődés nélkül és képes vagyok indulatok nélkül is kimondani, amit gondolok. Köszönöm Neked :)! Egész biztos, hogy jövök még!”

Családállítás - egyéniben

Kata:

„Egy “pár” mondatban igyekszem összefoglalni a csodás pozitív történéseket az első családállítás óta.
Az elsőnél az Apa+Anya szerepet tettük helyre. Pozitívumként ezt éreztem:
-végre vannak szüleim :)
-ezáltal olyan stabilitást kezdtem érezni, hogy képes vagyok bármire, “enyém a világ” :) nincs olyan munka, amelyet ne tudnék elvégezni; szabad vagyok és van egy biztos szülői hátterem
-szeretve vagyok minden pillanatban
-megéltem a gyerekkort, amit előtte sose. Anya gyereke lettem, s nem fordítva
-ráláttam, hogy Anya meg tudja oldani az életét a beleszólásom nélkül. Tesz is érte és tudatos is, sokkal jobban, mint én.
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget! Végre azt érzem, hogy a helyére kerül minden! És hogy élek!”

SzomatoDráma - egyéniben

Móni - Bp:

„KÉPZELD!!!! Tegnap a csá óta alig fújom az orromat!!! (Pedig már bő egy hete konkrétan genny jön az arcüregemből..., és idővel nemhogy csökkent a mennyisége, hanem nőtt!! Elnézést a naturalisztikus leírásért!). Szóval tegnap alig kellett orrot fújnom, és nem is kellett orrspray-t befújnom, holott már hónapok óta csak azzal kapok levegőt!!! Ma reggelre tovább javult a helyzet!!! FANTASZTIKUS és őrült gyors eredmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))) Bízom benne, hogy párkapcsolati téren is meghozza a gyümölcsét ez az oldás!!! :-)))”

Tama:

„A SzomatoDráma játék után egy héttel voltam kontrollon a nőgyógyászomnál. Aznapra beszéltük meg a méhpolip miatti műtét időpontjának véglegesítését. Képzeld! Eltűnt a polip! Azt mondta a nődokim, hogy nem tudja mi történt, ő még ilyet nem tapasztalt! Nagyon köszönöm Neked Edina!”

Erika:

„"Észre sem vettem mikor történt, csak egyszerűen nem fáj a karom. Elmúlt a fél éve tartó fájdalom. Nagyon köszönöm!”

Móni (Budapest):

„Sokáig nem gondoltam arra, hogy bármiféle kapcsolatba kerüljek a saját testemmel, mire rájöttem, ez mennyire fontos… Hogyan is lehetne “megfeledkezni” róla?? Hiszen benne élek, minden betegség és testi tünet a lelemben lejátszódó folyamatok megnyilvánulása. (…) A szomatodráma lehetőséget adott a szervekkel/testrészekkel/tünetekkel való kommunikációra. Akár szerepükbe beállva ki is próbálhattam, milyen folyamatok mennek végbe. Kívülről is lehetőségem volt egészében ránézni az összefüggésekre. Belemerülhettem a legőszintébb kommunikációba egy igazán biztonságos közegben.
Már a probléma meglátása(!) is óriási oldással járt, de ezen felül lehetőségem volt megérteni a jeleket, és végül hálásnak lenni testemnek a jelzéseiért, figyelmeztetéseiért. Azért, hogy megmutatta azt, miben kell változtatnom. Az oldás = (újra)kapcsolódás önmagammal. Egy fantasztikus egység megélése, ami a kulcs az egészséges (testi-lelki) élethez.
Első alkalommal a több, mint 6 éve tartó (hol gyengébben, hol nagyon erősen tomboló) arcüreg-gyulladásommal dolgoztam. Nagy “megvilágosodás” volt rálátni a probléma gyökerére, az összefüggésekre… Nagyon hatékony módszernek találom a szomatodrámát!!! Azóta eltelt néhány hónap, és kijelenthetem, hogy az arcüreg-gyulladás elmúlt, túl vagyok rajta!!!
Második alkalommal a gerincproblémám volt soron, a tartásom, a hátizmaim. Nagyon érdekes volt a képviselők visszajelzése az állapotukról/érzéseikről/érzelmeikről. És hogy a fő-problémát (ami aktuálisan egy fájdalmas és állandósult izomgörcs volt) nem “elnyomni” és kirekeszteni kell, hanem integrálni, hiszen nem rekeszthetem ki azt, ami szembesített az igazsággal, hanem hálás vagyok neki, hogy megmutatta! (Még ha ez – szó szerint és átvitt értelemben is- fájdalmas volt!). Az izomgörcs azonnal elmúlt, a hátam/tartásom folyamatosan javul. Az izomgörcs helyét 1-2 alkalommal újra éreztem azóta, de inkább csak “jelzésképpen”, finoman. Idő kell, mire az izmaim és csigolyáim hozzáalakulnak az “új hátamhoz”:-)
Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhettem ezt az utat a gyógyuláshoz. Megtapasztalhattam azt a finom energiát, a fantasztikus “Szeretet-teret”, amiben nem is lehet másképp dönteni, mint hogy “jól vagyok!”:-)””

Pánik-konzultáció - online is kérheted

OB:

„Mióta beszélgetünk többször is sikerült uralnom a pánikrohamomat, a pszichiáteremmel folytatott beszélgetéseink is sokkal hatékonyabbak lettek. Azt gondolom sokat segítenek a beszélgetéseink abban, hogy pontosabban fejezzem ki magam a kezelések során is. Jobban látok rá magamra és a rohamaimra is.”

Családállítás

Zita - Bp:

„Minden alkalommal, amikor résztveszek egy Lélekszínház csoportban, újabb lendületet kap az életem. Köszönöm!”

Emi - Bp:

„Drága Edina!
Nagyon szépen köszönök mindent, olyan sokat kaptam . Hálás vagyok, hogy tegnap lezártam egy fejezetet és pont került a végére. Felszabadultam egy nyomasztó érzésből és nagyon jó volt látni, érezni, hogy J... ott áll mellettem, szeret és támogat. Köszönöm a segítségedet!
Sok puszi, Emi”

BM - Bp.:

„Azóta is jó a hátam, javul, változik, napról napra más, nagyon új élmény ez az egész!!! És még szoknom is kell!!! Egészen másképp "létezem" egy működő háttal!!! És most újult erővel kell folytatni a hátizmok erősítését, hogy már nincs ott az a fájdalom:-))) Esküszöm: eltűnt!!! Mintha nem is lett volna!!!!!!!!!!!! FANTASZTIKUS!!!!!!!!!!!!!! :-))) Ez olyan megkönnyebbülés és boldogság!!! KÖSZÖNÖM!!! :-)))”

KI:

„Szervusz Edina!
Szeretném még egyszer megköszönni Neked a pénteki állítást.
Sokat jelentett Nekem a sugárzó szereteted és empátiád,aminek segítségével el tudtam hinni,hogy kaphatok segítséget.
Köszönöm,és jövök a további időpontokra ,amikor csak tudok.
Még egyszer köszönet,
szeretettel:”

Attila:

„Mivel a családállítási munkádat számomra úgy tűnt, hogy kivállóan végzed ezért azt gondolom, hogy kaptál már jó sok hálás levelet, nagyszerű fogalmazásban. Mivel nagyon fontosnak érzem, hogy elmondjam, ami tán szavakban nehezen is elmondható ezért nehéz feladatnak tűnt a levél megírása. Szóval szeretném Nagyon megköszönni a szeretetteli segítségedet, egész életemben emlékezni fogok rá!
Végtelenül hálás vagyok! Nagyon köszönöm még egyszer!”

Csenge:

„Szeretnénk Veled megosztani a jóhírt:):) Sikerült a beültetés, boldogan várjuk a kisbabánkat. Köszönünk mindent!”

ZR - Női Termékenység Csoport:

„"iszonyúan megkönnyebbültem, amiért nagyon hálás vagyok.:)!
Végre tudom,hogy miért nem jött a baba, tudom,hogy nem kell folyton új segítséget keresnem, nem rontok el semmit... Fizikailag azt érzem, hogy lazult a méhem."”

Andi:

„Szerelmes tündérmesém – I.
A gödör alján

Történetem sok-sok évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy több éves ismeretségből szerelemmé alakult kapcsolatban „találtam” magam. Mindketten hazások voltunk, mindketten boldogtalanul. Nem vagyok büszke arra, amit akkor tettem, tettünk…. szerelmes voltam, és mint bárki mást is, engem is teljesen vakká tett a szerelem.
Egy idő után éreztem, hogy döntenem kell, elváltam. Nehéz és csúnya válás volt. Szerelmem továbbra is benne maradt a boldogtalan házasságában. Ő nem tudott, vagy nem akart dönteni. Én pedig sosem akartam őt választás elé állítani. Csak elfogadtam a helyzetet, ahogy volt. Az életemnél is jobban szerettem a férfit, aki boldogságot hozott az életembe.
A válás során erősen megromlott a kapcsolatom a férjemmel. Visszatérő álmaim állandó szereplője lett. Ekkor éreztem először, hogy jó lenne tenni valamit azért, hogy ez megváltozhasson. Így kerültem kapcsolatba először a családállítással. Első családállításomon a házasságunk, kapcsolatunk szálait varrtuk el. Kimondhattam mindent, ami kimondhatatlan, megköszönhettem mindazt, amit kaptam, elbúcsúzhattam. Azóta könnyebbé vált, normalizálódott a kapcsolatunk.”

Andrea - Debrecen:

„kedves Edina! Nem győzök nektek hálás lenni! Mindent köszönök! Egyszerűen nem tudom elhinni a történteket! A mesének még nincs vége! Nem a szó szoros értelmében és nem a hagyományos de "lánykérés" szerű megvolt :)
és utazok jövő pénteken :) összekötni kint az életünket!”

(Ili):

„Szeretném még egyszer megköszönni Neked a pénteki állítást.
Sokat jelentett Nekem a sugárzó szereteted és empátiád, aminek segítségével el tudtam hinni,hogy kaphatok segítséget.
Köszönöm,és jövök a további időpontokra ,amikor csak tudok.
Még egyszer köszönet!”

Erika:

„Leginkább a fiamnál tapasztalok változást. Az állítás után haza mentem és nagyon normális, emberi hangon beszélt velem. Azóta, ha megkérem valamire, megcsinálja. Elfogad segítséget, amit eddig elutasított. És ami a legfontosabb kapott munkát (5 éve nem dolgozott). Egyszóval csak pozitív változást tapasztaltam eddig. HÁLA ÉS KÖSZÖNET ÉRTE ISTENNEK ÉS NEKTEK :)”

Nelli (Debrecen):

„Nelli vagyok. Amikor először hallottam a családfelállításról, azonnal tudtam, hogy ott a helyem. Nagyon ismeretlennek, de pont ezért izgalmasnak tünt. Hívtam sógórnőmet is, de sajnos a gyerek miatt nem tudott eljönni. Nagyon bánkódott, de én megnyugtattam, hogy akkor neki itt most nincs helye. Mert nem véletlen, hogy azok az emberek, akik most jelen lesznek, együtt vannak. Itt és most együtt kell lenniük! Nagyon izgultam azon a napon, de alig vártam, hogy elkezdjük. Nehéz szavakba önteni az élményeket, csak az tudja felfogni, megérteni, akinek volt már egy ilyenben része!! Sokkoló, megdöbbentő, őrülten felszabadító élmény!!! A szeretet olyan fajta megtapasztalása, amit el sem tud az ember képzelni!! Nekem megmentette az életemet ez a terápia. Nem túlzok!!! Végre szabad ember vagyok lelkileg, megértettem miért kínlódtam 38 évig. Persze vannak még gondjaim, de a megoldásukkal már megbírkózom.
De ha mégsem, tudom a megoldást, tudom honnan kérjek segítséget.
Aki csak teheti, vegyen részt családfelállításon, mert az élete múlhat rajta!! Ez nem túlzás, tény. Köszönöm Edinának! Örök hála Neked! Ha nem ebben, egy másik életben! Köszönöm!!
Nelli, Debrecenből”

Andrea:

„Szia Edina! Ismét jó hírekkel szolgálhatok A családállítás utáni héten, biztosan emlékszel rá, mentem Pestre 3 állásinterjúra is. Ebből, kettőnél "befutó" voltam. Nem volt könnyű eldöntenem, hogy melyiket választom, remélem jól döntöttem
Hétfőn kezdek, és már repülök is Varsóba három napra egyből
Köszönöm Nektek!”

Magzatkori és születési élmények átírása - Gyengéd szülés/születés

Z:

„Azzal kerestelek fel, hogy az öt éves kisfiam még mindig közöttünk alszik. Császármetszéssel született és a programot őt "szültem újra". Hatalmas élmény volt rálátni, hogy én is milyen módon vagyok részese ennek közöttünk. Az újraszületése utána megfogta a kispárnáját és közölte, hogy: Most megyek a szombámba aludni! Köszönöm!”

Edina Sz. Bp.:

„Születésiées magzatkori traumák oldásán voltam pár hete. Amit ott tapasztaltam az minden túlzások nélkül nagyon intenzív volt! Rengeteg dolog kitisztult belőlem akkor, eé rengeteg mindenre választ kaptam és megértettem! Azóta szinte mindent máshogy latok és más minőségben tudom élni az életemet. Ennek ellenére tervezem az ismétlést, de ekkora blokkoldás nálam mint ott, még nem volt soha! Nagyon köszönöm hogy ott lehettem!”

Napsugár:

„Köszönöm szépen az új anyukámat! Elképzelni sem tudtam, hogy valaha ilyen lesz kettőnk kapcsolata...”

Andrea:

„Csodás, ahogyan megváltozott a lányom, sokkal könnyedebben, magabiztosabban mozog az életében. A kettőnk kapcsolata is nagyon sokat javult a születéscsoportot követően. Nagyon köszönöm!”

Ági:

„Sosem gondoltam, hogy az életem ilyen mértékben beindul majd. Hálás vagyok, hogy részt vehettem a születés csoportban!”

(x):

„Hihetetlen mennyiségű felismerésem született a tréning óta. Olyan, mintha a mozaikok az életemből a helyükre kerültek volna. Köszönöm!”

Life coaching, életviteli tanácsadás - online is kérheted

Edina:

„Már sok módszert próbáltam, de a Veled folytatott beszélgetések teljesen új oldalát mutatták meg a problémáimnak. Valahogy minden olyan érthető és egymásból következő lett. Sokkal-sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Hihetetlen, hogy mi minden történik az életemben! Hihetetlenül hálás vagyok érte! Köszönöm!”

SzomatoDráma

Gergő:

„Az eddig kipróbált módszerek közül a szomatodráma hozta meg a leggyorsabban és a leghatékonyabban a gyógyulást.”

ÖT-ELEM önismereti csoport

Kalmár Szilvia:

„Egy barátnőm révén jutottam el Edina 2013-as Öt Elem Csoportjába…
Az első alkalom már nagyon nagy hatással volt rám, aztán következett a Fa elem napja, amikor is leginkább a születés volt fókuszban(…) születés, a kezdetek, az újrakezdés, a tavasz, a megújulás a jövőkép.
Néha szembejönnek írások, hogy mit is jelent az ember életében a születésének módja, lefolyása. Kiderül belőle milyen problémamegoldó, hogyan áll neki a feladatoknak és hogyan viszi, vagy nem viszi végig őket. Ezen írások elolvasásakor mindig konstatáltam: Na igen! Pont így…! Fordítva, hátulról előre (farfekvéses születési történet – BE), és a legvégén, amikor az idő szorít, akkor vagyok képes a legjobb teljesítményre. De ennyi is volt addig, amíg nem találkoztam a születés újraélésének lehetőségével ebben a csoportban. Itt minden értelmet nyert. Amit addig csak az eszemmel tudtam, az előjött testi-lelki, sejtszintű emlékezésben. Teljesen tudatossá vált. Megértettem, hogy a céljaim eléréséhez miért a nehéz, verítékes utat választom (…) lehetne esetleg az utat élvezni? Végig, amíg eljutok a célig? Megcsillant valami: Hát akkor tegyük élvezetessé az utat azzal, hogy feldolgozom Edina segítségével a születésem minden traumáját. Ez lett a cél. Sima, boldog Út.
(…)
Hálásan köszönöm az isteni közreműködést nővé érésemben, bennem az anyai minőségek felszabadításában (…) Edinának, aki végigkísért az úton, fogta a kezem bármikor is és bármilyen állapotban is fordultam hozzá.”

Gyöngyös (Budapest):

„Az Öt elem csoport pozitív változásokat hozott az életemben, amit a családom, környezetem is észrevett. A gyakorlatok az állítások segítenek rávilágítani, és megoldani az élet nehézségeit, ami mindenkinek mást jelent. A csoportnak és Edinának is nagyon köszönöm, mindenkinek csak ajánlani tudom!”