Módszereim

Online

Online elérhető konzultációk - önismereti csoportok

A kialakult speciális élethelyzetre való tekintettel az online térben várlak nagy szeretettel. Ezen az oldalon találod a lehetőségeket:

Csoportos

Termékenység

A lélek erőforrásai a termékenység növelésében. Miért nem jön a baba? Hogyan lehetséges, hogy nincs akadály mégsem érkezik, másutt lehetetlen mégis spontán érkezik?

Családállítás

Külső és belső tulajdonságainkban hasonlítunk a szüleikre, az ő szüleikre, örököltük őket. De mi a helyzet a döntéseinkkel, az életünkkel?

Magzatkori és születési élmények átírása - Gyengéd szülés/születés

"Ahogy születtél, úgy élsz!" - egyre több kutatási eredmény hangsúlyozza a magzati időszak és a születés folyamatának fontosságát.

SzomatoDráma

A test univerzumában és a kapcsolatink rendszében zajló élet meglepő párhuzamokat mutat. Testünk gyakran tünetek formájában jelez számunkra, hogy segítsen

A párkapcsolat Symbolonja

Peter Orban, a családállítás egyik ősatyja, tanítója egy nagyszerű "játékot" állított össze számunkra. Egy játékot, amely megmutatja párkapcsolati mintáinkat.

ÖT-ELEM önismereti csoport

Van egyfajta örök körforgás a világunkban, a külső és a belső világunkban. Ennek a körforgásnak a rendje rendet hoz az életünkbe. Öt elem, öt szervcsoport,

Egyéni

Access consciousness®

- Mi ez? - Mit tehetek vele? - Meg tudom változtatni? - Ha igen, hogyan tudom megváltoztatni?

Saját személyes gyógyító meditáció

Ha igazán hatékony és gyors megoldásra van szükséged, akkor érdemes a saját utad követni a meditációk során is. Készülhet a számodra személyes, vezetett meditáció.

ThétaHealing - egyéni konzultáció (online is kérheted)

Tapasztaltad már, hogy egy élethelyzeted, vagy problémád mögé ásva egészen mást találtál, mint gondoltad? Ennek megmutatásában zseniális a ThétaHealing.

Családállítás - egyéniben

Mögöttem a családom. A mozdulataimban, a hajam színében, szemem formájában. Azoké a családtagjaimé is, akiket nem is ismertem. Egyszerűen csak örököltem mindezt.

Magzatkori és születési élmények átírása - gyengéd születés/szülés egyéniben

"Ahogy születtél, úgy élsz!" - egyre több kutatási eredmény hangsúlyozza a magzati időszak és a születés folyamatának fontosságát.

SzomatoDráma - egyéniben

A test univerzumában és a kapcsolatink rendszében zajló élet meglepő párhuzamokat mutat. Testünk gyakran tünetek formájában jelez számunkra, hogy segítsen.

Pánik-konzultáció - online is kérheted

Kiváncsi vagy rá, hogy milyen lehetőségeid vannak, milyen utakat választhatsz? Készen állsz rá, hogy változtass? Szívesen teszel önmagadért? Ez a konzultáció pont ebben

Párkapcsolati tanácsadás, intimitás - online is kérheted

Az érintések, ölelések nagy mértékben erősítik két ember kapcsolódását, intimitását. Mégis, valahogyan az évek során kikopnak, vagy éppen sosem voltak igaz ott

Life coaching, életviteli tanácsadás - online is kérheted

Hogyan hozhatom ki a legtöbbet, legjobbat az életemből, karierremből? Hogyan tudom cégem teljesítményét növelni? Válhatok még jobb vezetővé? Life és Busine

Holistic Pulsing - "lélekmasszázs"

"Kisbaba vagyok. Gyengéd, szerető kezek ringatnak. Boldog felszabadultság árad szét a testemben, lelkemben. Gondtalan és teljes vagyok..." - ez a lélekmass

Bach virágterápia

A virágok szépek, szemet gyönyörködtetőek, és hihetetlen gyógyító erő rejlik bennünk. Különleges eszenciák formájában, gyengéden segítik belső gyógyító folyamatainkat.

Mozgás

Hatha jóga

A hatha jóga órán nyújtó és erősítő testgyakorlatok (ászánák) és rövid relaxáció segítik a belső egyensúly és harmónia megtalálását. A hatha jóga kortalan.