Egyéni konzultáció

Legújabb írásaim
 • 2020. december 31.

  Kivé akarsz válni? Hova szeretnéd navigálni az Életed? Évtervező - 2021

  Gyakorlatok és vezetett meditáció

 • 2020. június 14.

  Stresszevő lettem

  Amikor a hűtőszekrény átveszi az uralmat

 • 2020. április 30.

  Karantén-állatka az otthonunkban

  avagy Rezső-nk története

 • 2020. április 25.

  Pozitív GYÁSZ?

  Ha szeretem engedem

 • 2020. április 20.

  A szorongás(om) természete

SzomatoDráma

A test univerzumában és a kapcsolataink rendszében zajló élet meglepő párhuzamokat mutat. Testünk gyakran tünetek formájában jelez számunkra, hogy segítsen helyreállítani, ami a lelkünkben kibillent.

Elég egy piciny feszülés, feszültség a testben és megváltozik a tartásunk. Alig észrevehető változás ez, de már másként áramlik a vérellátás, megváltozik a belső egyensúly. Egy új világ jön létre bent. A változás persze pont így lehet pozitív is a számunkra, a legkönnyebben egy szomatodráma játék által.

Mit üzen a tested?

Gyógyító kommunikáció belső világoddal

Kommunikálni a testünkkel? Ez eszembe sem jutott, amíg egy barátnőm megkérdezte:“Te tudod mi az a SzomatoDráma?”. Foglalmam sem volt még akkor róla. De felkeltette az érdeklődésem ez az furcsa szóösszetétel és azon kaptam magam, hogy egy órán belül végigolvastam a www.szomatodrama.hu oldalait…
Egész gyermekkoromban az orvosi rendelő és a kórház között ingáztam kis iskolai megszakításokkal. Aztán harminc éves korom körül hirtelen ELÉG lett. Megéreztem, hogy nekem kell tennem azért, hogy az egészségem változzon. Változnom, változtatnom kell. Három év barlangterápia, rengeteg mozgás, étrendváltoztatás és már a közérzetem mellett a tükör is elkezdett valami egészen mást mutatni, mint korábban. Nem tudom mikor történt pontosan, csak megtörtént. Ekkor köteleződtem el, hogy ezen az úton másokat is elkísérjek. A honlapot átolvasva tudtam ott a helyem, bejelentkeztem a következő kurzusra, mára pedig már az önismereti csoportjaim fontos tartópillérévé vált a SzomatoDráma. Egy olyan lehetőség ez, amelynek eredményességétől egyszerűen csak eláll a szavunk… Percek alatt világítja meg és kezdi feloldani a testünkben hordozott érzelmi elakadásunk fizikai megnyilvánulásait.

A SzomatoDráma technikáját Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta fejlesztette ki és tanítja. Könyvében őszintén vall arról az útról, amely a gyógyító belső kommunikációig elvezette. A könyvben olvashattok konkrét esetleírásokat, amelyeken keresztül kis betekintést kaphattok a SzomatoDrámán keresztüli megrendítő és szeretetteli gyógyulásokról.

Nagy örömmel és szeretettel ajánlom figyelmetekbe Dr. Buda László könyvét: “Mit üzen a tested?”

mit-uzen

Részletek a könyvből:

A test “elveszítése”
“…Napjainkban a téma sok szakértője egyetért abban, hogy az egészség természetes hozzátartozója lehetne életünknek. A felcseperedés ösvényein azonban számtalan negatív visszajelzés és másoktól átvett hiedelem torzíthatja testünkhöz való viszonyunkat, egészséges önbecsülésünket és általános életszeretetünket. Így aztán felnőttkorunkra elfojtott érzelmek, elkeserítő gondolatok, ijesztő képek tömegei raktározódhatnak el bennünk testszerte. Ahhoz, hogy mindettől elkezdjünk megszabadulni az első lépés, hogy a saját magunkhoz fűződő viszonyunkat feltérképezzük, és módszeresen megtisztogassuk lelkivilágunkat az önutálat, a kisebbrendűségi érzés, az érdemtelenségtudat, a tökéletességre törekvés bénító mintáitól, és mindattól a meggyőződéstől, mely negatív színben tüntet fel minket belső tükrünkben. A gyógyulásönmagunk elfogadásával és szeretetévelkezdődik. Ez tényleg ilyen egyszerű, ami azonban távolról sem jelenti azt, hogy egyszersmind könnyű is lenne…

Elmerülés a játékban
…Létrehozhatunk értelmes és érzelemgazdag párbeszédeket testünk biológiai világának szereplőivel, miközben jobban megismerjük és megszeretjük őket. Ennek a “mezőnyelvnek” a segítségével egyszerű, archaikus, intuitív jellegű információcserére nyílik lehetőségünk, és ez egy csapásra megszüntetheti test és lélek elidegenedését…

… a test univerzumában, a szervek, szövetek, sejtek szintjén és a személyes kapcsolataink rendszerének szintjén zajló élet döbbenetes párhuzamokat mutat. Ezért a testi tünetekből kiinduló SzomatoDráma játékokban szinte mindig előkerülnek közeli hozzátartozóink. Ilyenkor világossá válik az ősrégi analógiás gondolkodás, az “amint fent, úgy lent” létjogosultsága.”

Egyéni konzultációhoz kérj időpontot!
Tel: +36203846065
Csatlakozz hozzánk a Sorsháló zárt Facebook csoportjába!

Jelentkezés egyéni konzultációra
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Kapcsolódó módszerek: SzomatoDráma, SzomatoDráma - egyéniben