Blog

Programjaim
Budapest
 • Április 20.

  Lélekszínház - önismereti csoport - Tenerife

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • Május 4.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • Június 1.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

Debrecen
 • Április 27.

  Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • Április 27.

  KÉPZÉS: Lélekszínház - Családállító képzés - plusz óra

  Egy éves önismereti csoport

 • Április 28.

  Kávézz velem!

  Egyéni konzultáció, családállítás, szomatodráma, Thétahealing

Belső gyermek gyógyítása

2024. március 29.

Sok száz sérült belső gyermek vár gyógyulásra, gyógyításra a lelkünkben. 

Amikor hozzám érkeztek újra és újra találkozások jönnek, jöhetnek létre a benned élő belső gyermekkel. Az élet folyása automatikusan hozza magával a sérüléseket, amikor kisgyermekként nem tudtad megérteni, feldolgozni az adott élethelyzetet.

Ez leginkább arra hasonlít, mintha készülne egy fénykép, amelyen kisgyermekkéntott ülszaz adott pillanatban, de közben az életed haladt tovább. Nyilván mire felnőtté válunk sok-sok ilyen kép készül rólunk. A nehézséget az jelenti, hogy ezekben a pillanatokban egy pici rész belőlünk valóban "leszakad" és változatlanul a pillanat fájdalmában marad. Persze joggal kérdezhetitek, miért fontos ez így felnőttként?

Amikor egy élethelyzet meghívja a pillanatot, ahol elakadtam, akkor ez a sérült kisgyermek próbál meg bennem, belőlem, megküzdeni az adott szituációval. Annyi idősen, mint ahány évesen beleragadt a korábbiba. És természetesen nehéz mondjuk öt évesen egy párkapcsolat útvesztőiben elnavigálni, vagy reagálni egy munkahelyi konfliktusra.

Egy valós történet: Egy három éves kislánynak egy kisfiú megígérte, hogy örökké vele lesz, még gyűrűt is viseltek. Igazi gyerekszerelem bontakozott ki közöttük. Majd egy nap a kisfiú reggel nem érkezett meg az óvodába, soha többé nem találkoztak a kislánnyal, mert elköltöztek a városból. Ez a kislány felnőttként nem mert elköteleződni egy férfi mellett sem, hiszen úgyis elhagyják, szó nélkül. Úgy döntött a lelke, hogy még egyszer nem állt készen ennek a fájdalomnak az elviselésére.A fájdalmas emléket önmaga elől is elzárta. De a gyógyulatlan seb úgy hatott az életére, hogy nem tudott tartós párkapcsolatot kialakítani. Ezzel a témával dolgoztunk, amiko családállítás során oda kellett sétálnia a benne élő kislányhoz, akit elhagyott a szerelme. Nagyon megérintő, szép találkozás volt, ahogyan elfogadta és befogadta őt. Integrálta ezt a kislányt a fájdalmas élménnyel együtt. Így kikerült „a fényképből”, hogy újra a részévé váljon, szabadon és felnőttként érkezhessen meg egy párkapcsolatba.