Egyéni konzultáció

Access Consciousness®

- Mi ez? - Mit tehetek vele? - Meg tudom változtatni? - Ha igen, hogyan tudom megváltoztatni? Mit szeretnék, milyen legyen az életem?

Személyes gyógyító meditáció

Ha igazán hatékony és gyors megoldásra van szükséged, akkor érdemes a saját utad követni a meditációk során is. Készülhet a számodra személyes, vezetett meditáció.

Pánik-konzultáció (támogató Önismereti beszélgetés)

Kiváncsi vagy rá, hogy milyen lehetőségeid vannak, milyen utakat választhatsz? Készen állsz rá, hogy változtass? Szívesen teszel önmagadért? Ez a konzultáció pont ebben segíthet Téged!

Teremtsd a világod olyanná, amilyenben élni szeretnél!

5 alkalmas coaching beszélgetésre hívlak. Az alkalmak során érintünk minden életterületet, amelyen úgy érzed elakadásod van. Megvilágítjuk a választható lehetőségeket.

Családállítás

Mögöttem a családom. A mozdulataimban, a hajam színében, szemem formájában. Azoké a családtagjaimé is, akiket nem is ismertem. Egyszerűen csak örököltem mindezt. Öröklünk azonban nem látható tulajdonságokat, életutakat is.

Pároknak

Párkapcsolatban változást létrehozni közel sem egyszerű feladat. Nem is két személyről szól a játék, ezért is nehéz. A párkapcsolatnak ugyanis van egy harmadik és pont ugyan annyira fontos szereplője: a Kapcsolat, élő és lélegző.

SzomatoDráma

A test univerzumában és a kapcsolataink rendszében zajló élet meglepő párhuzamokat mutat. Testünk gyakran tünetek formájában jelez számunkra, hogy segítsen helyreállítani, ami a lelkünkben kibillent.

Személyes vagy Skype Coaching

Megtalálni az utat, amelyen járnék nem mindig egyszerű feladat. Van, amikor túl sok a lehetőség, máskor pedig egyet sem látok. Az is előfordul, hogy látom az utat, biztos is vagyok a dolgomban, de képtelen vagyok elindulni rajta. Nem értem miért csinálom