Blog

Programjaim
Budapest
 • Február 19.

  Lélekszínház - Önismereti csoport - Bp. -

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

Debrecen
 • Február 12.

  Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • Február 12.

  Lélekszínház - önismereti csoport - Debrecen - du

  Családállítás és SzomatoDráma csoport

 • Február 13.

  Kávézz velem!

  Egyéni konzultáció, családállítás, szomatodráma, Thétahealing

Elveszett iker?

Önszabotálás és kozmikus magány

2017. január 18.

Folyamatosan keresek, megtalálom, majd rájövök, hogy mégsem ő az.
Nem merek kötődni, érezni.

Folyamatosan keresek, megtalálom, majd rájövök, hogy mégsem ő az.
Nem merek kötődni, érezni.
Amikor teljesen átadom magam a kapcsolatnak, szimbiózisra vágyom.
Ha elfordul, félek…
Kozmikus magányt érzek
Félek a gyerekvállalástól, várandósságtól
Megmagyarázhatatlan bűntudatom van

Forrás: Pexels

Ismerősek a mondatok?
Elveszett ikred lehet.
Talán váratlanul ér, de talán már hallottál, vagy olvastál róla. Hiszed is és nem is. De ez a történet ilyen. Tudom, mert én is átéltem. Sohasem fogom elfelejteni a pillanatot, amikor egy születés hete előadáson ültem. A perinatális gyász témájáról beszélt az előadó és kivetítette az előadás anyagát. Olvastam és nem hittem a szememnek. Hirtelen minden, amivel az önismeret útját jártam és keresésben voltam, minden ott állt előttem egy pillanat alatt. Mintha hirtelen megértettem volna az egész életem, a viselkedésem mintáit. Aztán meggyőztem magam, hogy ez tévedés lehet.

Amikor nem hagy nyugodni az a pár mondat
Nem hagyott nyugodni a gondolat. Elkezdtem szakirodalmat keresni. Olvasgatni. Rátaláltam egy könyvre, amely a családállítás nézőpontjából írt a témáról: "Dráma az anyaméhben" - Huh! Végigsírtam.
Egyszerre nem tudtam többet olvasni tíz-tizenöt oldalnál.Egyszerre éreztem az összezavarodottságot és a mély szomorúság és nyugalom keverékét. Már nem kell többé keresnem.

De most merre tovább? Mitől leszek jobban?
Jól van, ez vagyok én. Hiszem, vagy sem.Tovább gyűjtöttem az információkat.Akkor már gyakorló családállító voltam. Tudtam, hogy ezt a témát el fogom vinni egy családállításra. Azzal is tisztában voltam, hogy csak a "sejtés" alapján nem minden állító vállalja majd el a témámat. Ezzel szakmailag maximálisan egyet is tudtam érteni, közben persze szerettem volna átlépni ezt a bűvös határt az életemben.És igazából hittem is és nem is, hogy ettől majd jobb lesz.

Találkozni a meg nem születettel
Aztán találkoztunk a családállítás terében. Semmihez sem volt fogható az érzés, amikor átölelhettem őt. Úgy éreztem most már bármi történhet, nem engedem őt el soha. Ez lesz az az állítás, ami sohasem érhet véget. Nem akartam elengedni, továbbmenni. Ott, akkor azt éreztem, hogy ha sosem fogom igazán élni az életem akkor is vele maradok. Szerencsére tapasztal állítónál, nagy biztonságban voltam a fájdalmam átéléséhez. Valóban könnyebb lett.

Amiért érdemes volt
Egészen megváltozott az emberi kapcsolataim minősége. Sokkal stabilabban, magabiztosabban létezem az életemben. Úgy érzem magam, mint aki végre kiteljesedhet. Egyszerűen engedélyt kaptam az Életemhez. Jól vagyok.

Benke Edina

Találd meg őt és élj boldogan!