Blog

Programjaim
Budapest
 • Szeptember 29.

  Női termékenység

  Babavárásra készülsz? Úgy érzed támogatásra lenne szükséged?

 • Október 6.

  Gyengéd születés/szülés - magzati sérülések - Bp

  élményátíró csoport

 • Október 7.

  Lélekszínház - Bp

  Családállítás és Szomatodráma másként

Debrecen
 • Október 14.

  Lélekszínház - délelőtt - Debrecen

  Családállítás és Szomatodráma másként

 • Október 14.

  Lélekszínház - délután - Debrecen

  Családállítás és Szomatodráma másként

 • Október 15.

  Kávézz velem! Egyéni konzultációs lehetőség - Debrecen

  Coaching, szomatodráma, családállítás, pánik-konzultáció, párkapcsolati konzultáció

REND-ben van a családod?- apa-lánya kapcsolat

Az elkóborolt királylány

2017. szeptember 14.

A lélek számára minden család olyan, mint egy hatalmas ház, amelyben minden szereplő saját szobát kapott. Ez a szoba mindig azon a szinten található, ahová az illető családtag a születésekor érkezett. Különböző szinteken laknak a nagyszülők, a szülők, a gyerekek, az ő gyerekeik. Senki számára sem tanácsos másutt tartozókodni. Ez a családállítás egyik alapköve. De miért fontos ez? - az elkóborolt királylány esete

Édesapa hercegnőjének lenni csodás dolog. Kislányként az életemnek, egészséges fejlődésemnek elmaradhatatlan része. Hiba akkor csúszik a történetbe, ha apa elérhetetlen és egyáltalán nem sikerül hercegnővé válnom. De az sem könnyű, amikor túlságosan is jó ott nekem, nem tudok elszakadni. Általában ebben a két esetben nem a saját szobámban tartózkodom a lélek házában.

Engem senki sem akar feleségül? (Forrás: Pexels)

Mi történik, ha elkóboroltam?

Nagyjából ugyanarra számíthatok, mint otthon, valakinek a dühét magamra fogom vonni. Apa akár elérhetetlen volt a számomra, akár a tökéletes férfi mintaképe, jó eséllyel foglalom el anya helyét a lélek házában. Az első esetben talán nem szerethettem apát (válás, apa halála...), míg a másodikban "én jobb felesége vagyok, mint anya". Mindez a felszín alatt, mégcsak tudomásom sincs róla.

Amikor anya szobáját próbálom bitorolni ő minden erejével megpróbál majd onnan eltávolítani. Ilyenkor nemcsak a szobát tévesztettem el, hanem az emeletet is. El tudod képzelni, hogy milyen dühös lennél Te az ő helyében? Nem csoda, ha konfliktusok milliói zajlanak közöttetek. Van ugyanis egy részed, aki pontosan tudja, hogy nem vagy a helyeden, de erőnek erejével küzdesz, hogy maradhass. Nyilvánvaló, hogy sok-sok történés van ebben az esetben mögötted, ezért választottad, választod ezt az utat. Lehetséges, hogy túl korán fel kellett nőnöd, esetleg gondoskodnod kellett a kistesódról, akár anyáról, vagy apáról is. De talán itt az ideje a saját utad választani.

Kinek a menyasszonya vagyok? (Forrás: Pexels)

Miből veheted észre, hogy nem vagy a helyeden?

Ha egy lány az édesanya szobájában lakik, akkor a lélek szintjén az édesapa párjává válik (én jobb felesége lehetek, mint anya). Ebben az esetben nem vagyok szabad, nincs mellettem egy férfi, egy társ számára hely. Vagy egyáltalán nem lesz párkapcsolatom, vagy tartósan nem köteleződök el, esetleg folyamatosan szeretői viszonyban találom magam. Emellett könnyen lehet, hogy a női főnökömmel is folyamatosan konfliktusban vagyok.

Ezek árulkodó jelek lehetnek:

 • nincs párkapcsolatom
 • általában szeretői viszonyban vagyok
 • távkapcsolataim vannak
 • nem köteleződök el, valahogy nem találom a párom
 • egy pasi sem elég jó, akikkel találkoztam
 • nem vesznek el feleségül
 • anyával túl szoros és/vagy túl konfliktusos a viszonyom
 • a női főnökömmel állandó összetűzésben vagyunk
 • gyakran váltogatom a partnereimet

Akár szülőként tapasztalod, akár te magad vagy az elkóborolt gyermek, érdemes a családi REND-et helyreállítani. Amikor mindenki a helyére kerül kisimulnak az ellentétek. Anyaként kifuthatod a legjobb formádat, gyermekként pedig készen állhatsz egy izagán mély elköteleződésre. Szabaddá válsz, választhatóvá válasz egy férfi számára.