Időpontok / Jelentkezés

Legújabb írásaim
 • Június 14.

  Stresszevő lettem

  Amikor a hűtőszekrény átveszi az uralmat

 • Április 30.

  Karantén-állatka az otthonunkban

  avagy Rezső-nk története

 • Április 25.

  Pozitív GYÁSZ?

  Ha szeretem engedem

 • Április 20.

  A szorongás(om) természete

 • Március 19.

  Így éld túl a karantént! - I. - Hogyan NE bolonduljak meg

  12 hasznos tanács

Változtasd meg a gondolkodásod! Változtasd meg az Életed!

Születés - A szülés és születés "kódja"

December 19. 9:00 - 15:00, szombatJelentkezés

El tudod képzelni, hogy amint megváltoznak a gondolataid megváltoznak az érzéseid? Amint megváltoznak az érzéseid megváltozik az Életed? Milyen lenne, ha Te irányítanád az érzéseid?

Pontosan ez az, ami mostanában engem foglalkoztat. Ez az, amit elkezdtem gyakorolni és aminek a hatását egyre inkább érzékelem az életemben. Egy új kaland, amire Téged is szeretettel várlak. Összeállítottam egy programot, amiben meditációk és különböző önismereti gyakorlatok segítenek minket abban, hogy átkondicionáljuk a gondolati mintáinkat és megváltoztassuk az életünket. Lépj be a Teremtésed örvényébe!

Forrás: Pexels

Egyre több kutatási eredmény foglalkozik azzal, hogy milyen mértékben befolyásolják gondolataink a testünkben zajló biokémiai folyamatokat. Ez azért izgalmas kérdés számomra, mert ezek a folyamatok kémiai vegyületeket hoznak létre a testünkben és nagyon úgy tűnik, hogy a test képessé válhat függésre ezektől kémiai anyagoktól. Vagyis, ha a szokásos érzelmi mintázatom a félelem, akkor a testem újra és újra igényelni fogja a vegyületeket, amelyek a félelmeim által keletkeznek. Aztán érkezik egy újabb impulzus a testemtől, amely újabb gondolatokat generálnak, amelyek újabb félelmeket eredményeznek. És az ördögi kör bezárul...

Ha szeretnél kilépni, szívesen kalandoznál az érzelmeid, gondolati világod segítségével a tudattalan világában, érdekelnek a mesék és a "gyógyító" gyakorlatok, akkor itt a helyed közöttünk. Kicsit más eszközökkel, mint a családállítás során, de ugyanúgy belépünk a tudati mezőbe, hogy változásokat hozzunk létre, amelyek majd megváltoztatják az életünket.

Szeretettel várlak :)!

"Életünk valamely pontján mindannyian átéltünk már érzelmi függőséget. A tünetek közé sorolhatjuk a fásultságot, fókuszálási képtelenségek, vágyat a napi rutin betartására, képtelenségek a cselekvés-ciklusok lezárására, új tapasztalatok és érzelmi reakciók hiányát, valamint azt a makacsul kitartó érzést, hogy az egyik nap pontosan olyan, mint a másik.

Hogyan lehet kilépni a negatitivás eme körforgásából? A válasz természetesen önmagában rejlik.

(...)

A tudósok sokáig meg voltak győződve arról, hogy az agy huzalozása merev, azaz a változás lehetetlen, és a családodtól örökölt válaszaid és hajlamait rendszere határozza meg a sorsokat. Pedig a helyzet az, hogy az agynak megvan a rugalmassága, és bármikor, bármilyen életkorban képes lezárni régi gondolatmenet éket, és képes újakat kialakítani. Sőt mi több, erre viszonylag gyorsan képes, különösen az általában használatos evolúciós modellekhez képest, ahol az időt generációkban és eónokban, nem pedig hetekben mérik.

Amint azt kezdem megtanulni, az idegtudomány pedig kezdi elismerni:

 • A gondolataink számítanak
 • A gondolataink szó szerint megtestesülnek."

(Részlet: dr. Joe Dispenza: Fejleszd a gondolkodásod)

Visszajelzések

Családállítás:

„Szervusz Edina! Szeretném még egyszer megköszönni Neked a pénteki állítást. Sokat jelentett Nekem a sugárzó szereteted és empátiád, aminek segítségével el tudtam hinni, hogy kaphatok segítséget. Köszönöm, és jövök a további időpontokra , amikor csak tudok. Még ...” Tovább olvasom