Időpontok / Jelentkezés

Legújabb írásaim
 • Július 17.

  Felneveltem az anyámat és az apámat!

  Miért nem jön a baba?

 • Június 25.

  Királylány a feleségem

  Borsószem királykisasszony (utánaolvasni)

 • Február 4.

  Anyasebek és apasebek

  Meddig okolhatom a nyomoromért a szüleimet?

 • Január 16.

  A magas nők várandóssága hosszabb lehet

  Bizonyos babáknak több idő kell az érésre, mint másoknak

 • Január 1.

  Köss magaddal egyezményeket! - Az 5 Tolték egyezmény

  Az asztékok feltételezett ősei hagyták ránk ezeket az egyszerű gondolatokat, mellyekkel jobbá tehetjük életünket

Elengedés és újjászületés csoport

A fájdalomtól az erőforrásig

Augusztus 24. 9:30, szombat - augusztus 25. 17:30, vasárnapSzereteterő Központ - 1113 Budapest, Villányi út 60.Jelentkezés

Forrás: Pexels

Minden elengedés egyben újjászületés, újrakezdés is. Egyik a másik nélkül nem történhet. Bármilyen veszteség ér az életemben, amikor továbbmegyek már nem leszek ugyanaz, mint aki korábban voltam. A fájdalom, az elengedésen keresztül megszüli bennem önmagam új minőségét.

Persze elengedni nem könnyű és egyedül nem is mindig sikerül. Előfordulhat, hogy ott ülök megkövülve, egy köztes állapotban, befagyva... Gyakran csak egy sejtés az, ami mocorog bennem, valami nincs még teljesen rendben. Még nem született meg bennem az a valaki, aki továbbmegy. Lehet, hogy még nem is mentem tovább? Ez az a pici sejtés, ami megmutatja, hogy segítségre lehet szükséged. Valakikre, akik ugyanabban a helyzetben, ugyanazt érzik, mint Te. Egy helyre, ahol biztonsággal újjászülethetsz, ahol megtanulhatsz járni a fájdalmad és a veszteséged nélkül.

Amikor az elengedés, a veszteség szavak előkerülnek, akkor elsősorban a gyászra, elválásra szoktunk asszociálni, pedig ennél sokkal árnyaltabban jelenik meg az életünkben az elengedés.

Gondoltál már vajon arra, hogy mennyire nehéz valami nagyon jót elengedni? Még akkor is, amikor egy másik örömteli állapot érkezik? Vannak olyan élethelyzetek, nincs választási lehetőség, a változás megtörténtéhez a jót is el kell tudnom engedni. Nem lehetek például egyszerre szingli és feleség, vagy férj. Anya, vagy apa és gyermektelen, nem tudok a két minőség lenni egyszerre... Pedig az új minőség megszületéséhez szükséges az elengedés. Lehet, hogy a babád érkezéséhez is erre lehet szükséged.

Ugyanez a helyzet szokott gondot okozni az önismereti út során is. Megdolgozom, kitisztítom a családi rendszerem, járom az önismeret különböző útjait, de valahogy mégsem tudok rálépni az új útra. Nehéz elengedni a megszokásokat, a játszmákat. Túlságosan rég óta vagyok benne, még nem tudom hogyan lehet másként.

Két nap: elengedés és újjászületés.

Megérkezel a csoportba és átformálódva, újjászületve indulhatsz tovább. Az elengedés megszüli benned önmagad új minőségét.

Szeretettel Várlak:

Benke Edina
Tel: +36203846065

A csoport Neked szólhat ha:

 • elvesztetted egy szeretted
 • elvesztetted a babád, babáid
 • válás, szakítás van mögötted
 • kedves munkahely, iskola elhagyására készülsz
 • beragadtságot élsz meg az életedben
 • nehéz a megszokott mintázatokat elhagyni
 • nehéz kilépni egy élethelyzetből, kapcsolatból
 • anyagi bizonytalanságaid vannak

Fontos! Kérlek tedd magad szabaddá a program teljes időtartamára. A csoportból nincs lehetőség nap közben elmenni.

Jelentkezés csak a honlapon keresztül lehetséges!

Csatlakozz hozzánk a Sorsháló zárt Facebook csoportjába!

Visszajelzések

Családállítás:

„Mivel a családállítási munkádat számomra úgy tűnt, hogy kivállóan végzed ezért azt gondolom, hogy kaptál már jó sok hálás levelet, nagyszerű fogalmazásban. Mivel nagyon fontosnak érzem, hogy elmondjam, ami tán szavakban nehezen is elmondható ezért nehéz ...” Tovább olvasom

Magzatkori és születési traumák oldása - Gyengéd szülés/születés:

„Sosem gondoltam, hogy az életem ilyen mértékben beindul majd. Hálás vagyok, hogy részt vehettem a születés csoportban! ” Tovább olvasom