Időpontok / Jelentkezés

Legújabb írásaim
 • November 26.

  Campus Rádió - a születési élmény és annak hatásai

  A témával kapcsolatos beszélgetés

 • November 12.

  Kinek van igaza? - 10 segítő gondolat

  Fel sem fogod, hogy miről beszélek! Te nem is érzékeled az én miben vagyok!

 • Szeptember 24.

  Lehet, hogy csak egy biorobot vagyok?

  Ha nem én, akkor ki irányítja az életemet?

 • Augusztus 26.

  10 szabály a boldog gyermekekért

  Ha ezt megfogadod boldog felnőtté válhat a gyermeked

 • Július 31.

  Miért nem értjük egymást? - kommunikációs csaták

  De most tényleg?? Nem értetted, amit mondtam?

Elengedés és újjászületés csoport

A fájdalomtól az erőforrásig

2020. február 22. 9:30 - 18:30, szombatSzereteterő Központ - 1113 Budapest, Villányi út 60.Jelentkezés

Forrás: Pexels

Minden elengedés egyben újjászületés, újrakezdés is. Egyik a másik nélkül nem történhet. Bármilyen veszteség ér az életemben, amikor továbbmegyek már nem leszek ugyanaz, mint aki korábban voltam. A fájdalom, az elengedésen keresztül megszüli bennem önmagam új minőségét.

Persze elengedni nem könnyű és egyedül nem is mindig sikerül. Előfordulhat, hogy ott ülök megkövülve, egy köztes állapotban, befagyva... Gyakran csak egy sejtés az, ami mocorog bennem, valami nincs még teljesen rendben. Még nem született meg bennem az a valaki, aki továbbmegy. Lehet, hogy még nem is mentem tovább? Ez az a pici sejtés, ami megmutatja, hogy segítségre lehet szükséged. Valakikre, akik ugyanabban a helyzetben, ugyanazt érzik, mint Te. Egy helyre, ahol biztonsággal újjászülethetsz, ahol megtanulhatsz járni a fájdalmad és a veszteséged nélkül.

Amikor az elengedés, a veszteség szavak előkerülnek, akkor elsősorban a gyászra, elválásra szoktunk asszociálni, pedig ennél sokkal árnyaltabban jelenik meg az életünkben az elengedés.

Gondoltál már vajon arra, hogy mennyire nehéz valami nagyon jót elengedni? Még akkor is, amikor egy másik örömteli állapot érkezik? Vannak olyan élethelyzetek, nincs választási lehetőség, a változás megtörténtéhez a jót is el kell tudnom engedni. Nem lehetek például egyszerre szingli és feleség, vagy férj. Anya, vagy apa és gyermektelen, nem tudok a két minőség lenni egyszerre... Pedig az új minőség megszületéséhez szükséges az elengedés. Lehet, hogy a babád érkezéséhez is erre lehet szükséged.

Ugyanez a helyzet szokott gondot okozni az önismereti út során is. Megdolgozom, kitisztítom a családi rendszerem, járom az önismeret különböző útjait, de valahogy mégsem tudok rálépni az új útra. Nehéz elengedni a megszokásokat, a játszmákat. Túlságosan rég óta vagyok benne, még nem tudom hogyan lehet másként.

Két nap: elengedés és újjászületés.

Megérkezel a csoportba és átformálódva, újjászületve indulhatsz tovább. Az elengedés megszüli benned önmagad új minőségét.

Szeretettel Várlak:

Benke Edina
Tel: +36203846065

A csoport Neked szólhat ha:

 • elvesztetted egy szeretted
 • elvesztetted a babád, babáid
 • válás, szakítás van mögötted
 • kedves munkahely, iskola elhagyására készülsz
 • beragadtságot élsz meg az életedben
 • nehéz a megszokott mintázatokat elhagyni
 • nehéz kilépni egy élethelyzetből, kapcsolatból
 • anyagi bizonytalanságaid vannak

Fontos! Kérlek tedd magad szabaddá a program teljes időtartamára. A csoportból nincs lehetőség nap közben elmenni.

Jelentkezés csak a honlapon keresztül lehetséges!

Csatlakozz hozzánk a Sorsháló zárt Facebook csoportjába!

Visszajelzések

Családállítás:

„Szerelmes tündérmesém – I. A gödör aljánTörténetem sok-sok évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy több éves ismeretségből szerelemmé alakult kapcsolatban „találtam” magam. Mindketten hazások voltunk, mindketten boldogtalanul. Nem vagyok büszke arra, amit ...” Tovább olvasom

Magzatkori és születési traumák oldása - Gyengéd szülés/születés:

„Születésiées magzatkori traumák oldásán voltam pár hete. Amit ott tapasztaltam az minden túlzások nélkül nagyon intenzív volt! Rengeteg dolog kitisztult belőlem akkor, eé rengeteg mindenre választ kaptam és megértettem! Azóta szinte mindent máshogy latok ...” Tovább olvasom