Időpontok / Jelentkezés

Legújabb írásaim
 • 2019. december 6.

  STOP! – Állítsd meg az Agyalást!

  Túlgondolkodás – avagy hogyan szabadulj meg az Agyrágógumitól

 • 2019. november 26.

  Campus Rádió - a születési élmény és annak hatásai

  A témával kapcsolatos beszélgetés

 • 2019. november 12.

  Kinek van igaza? - 10 segítő gondolat

  Fel sem fogod, hogy miről beszélek! Te nem is érzékeled az én miben vagyok!

 • 2019. szeptember 24.

  Lehet, hogy csak egy biorobot vagyok?

  Ha nem én, akkor ki irányítja az életemet?

 • 2019. augusztus 26.

  10 szabály a boldog gyermekekért

  Ha ezt megfogadod boldog felnőtté válhat a gyermeked

Esetmegbeszélő önismereti csoport alternatív gyógyítók részére

Január 24. 9:30 - 15:00, péntekSoluna Holisztikus Egészségközpont - 4025 Debrecen, Széchenyi utca 11. 1/9.Jelentkezés

Segítőként fejlődni, tanulni alapvető igényünk szokott lenni. Amikor arról mesélek, hogy éppen hol és mit tanulok gyakran érzem, hogy megmosolyognak. "Már annyit tanultál! Sosem leszel készen?" És igen, bennem is megfogalmazódott már, hogy van-e, lesz-e olyan pillanat,amikor majd azt mondom, most rendben, nincs tovább. Miért is érezhetjük ezt mi segítők? Mert egye-egy kísérés, élettörténet újabb és újabb kérdéseket, rácsodálkozásokat hoz fel bennünk. Gyakran ismerjük fel önmagunkat a hozzánk fordulókban.

Én magam gyakran érzem, hogy rálátni a saját működési módjaimra, érintettségemre egy-egy szakmai helyzetben nem könnyű feladat. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a vakfoltjaink miatti bevonódás akadályozhatja a munkánkat, elakadást hozhat. Ez pedig sem nekem segítőként, sem a kliensem számára nem szerencsés pillanat. De mégis, amikor megtörténik megajándékozottnak érezhetem magam. Megjelenik számomra is a változtatás, a fejlődés lehetősége. Külső nézőpontokat kaphatok önmagamra és az adott helyzetre.

Esetmegbeszélés

Alapvetően az esetmegbeszélő csoportokban a fókusz a hozzánk érkező klienseken és a munkafolyamatainkon van. Egy-egy történet, kliens esetének átbeszélése, megosztása hozhat új gondolatokat, eszközöket számunkra. De azt gondolom, hogy amikor elakadok az legalább annyira szól rólam, mint a kliensemről. Egészen sarkosan gondolkodva szólhat akár minden rólam... Nagyon jól jön ilyenkor a többiek szakértelme, módszerei, hogyképesé váljak egészen új kontextusba helyezni magam és a kliensem.


Ennek a csoportnak a célja, hogy a szakmai munkád és a magánéleted során jelentkező nehézségekből erőforrást kovácsoljunk. Őszinte beszélgetések és új szakmai eszközök, nézőpontok várnak.

Nem kell egyedül megbirkóznod a szakmai, vagy magánéleti nehézségeiddel, ez a hely lehet az, ahol feloldhatod. Gyere el éshozd ela történeteid, nehézségeid!

Várlak szeretettel:

Edina Tsomo
+36203846065

Díja: 25.000.- Ft/alkalom

Visszajelzések

Családállítás:

„Szia Edina! Ismét jó hírekkel szolgálhatok A családállítás utáni héten, biztosan emlékszel rá, mentem Pestre 3 állásinterjúra is. Ebből, kettőnél "befutó" voltam. Nem volt könnyű eldöntenem, hogy melyiket választom, remélem jól döntöttem Hétfőn kezdek ...” Tovább olvasom

SzomatoDráma:

„Az eddig kipróbált módszerek közül a szomatodráma hozta meg a leggyorsabban és a leghatékonyabban a gyógyulást. ” Tovább olvasom