Időpontok / Jelentkezés

Legújabb írásaim
 • Szeptember 24.

  Lehet, hogy csak egy biorobot vagyok?

  Ha nem én, akkor ki irányítja az életemet?

 • Augusztus 26.

  10 szabály a boldog gyermekekért

  Ha ezt megfogadod boldog felnőtté válhat a gyermeked

 • Július 31.

  Miért nem értjük egymást? - kommunikációs csaták

  De most tényleg?? Nem értetted, amit mondtam?

 • Július 22.

  Hiába várunk a gólyára

  Fókuszban ismét: Miért nem jön a baba?

 • Február 4.

  Anyasebek és apasebek

  Meddig okolhatom a nyomoromért a szüleimet?

Esetmegbeszélő csoport alternatív gyógyítók részére - 10 alkalom

December 16. 9:00 - 11:00, hétfőSoluna Holisztikus Egészségközpont - 4025 Debrecen, Széchenyi utca 11. 1/9.Jelentkezés

Segítőként fejlődni, tanulni alapvető igényünk szokott lenni. Amikor arról mesélek, hogy éppen hol és mit tanulok gyakran érzem, hogy megmosolyognak. "Már annyit tanultál! Sosem leszel készen?" És igen, bennem is megfogalmazódott már, hogy van-e, lesz-e olyan pillanat, hogy azt mondom, most elég. De mindaz, amit a segítői pálya tartogat számomra kifogyhatatlannak tűnik. Miért is érezhetjük ezt mi segítők?

A szupervízió

Én magam gyakran érzem, hogy rálátni a saját működési módjaimra, érintettségemre egy-egy szakmai helyzetben nem könnyű feladat. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a vakfoltjaink miatti bevonódás akadályozhatja a munkánkat, elakadást hozhat. Ez pedig sem nekem segítőként, sem a kliensem számára nem szerencsés pillanat. De mégis, amikor megtörténik megajándékozottnak érezhetem magam.Megjelenik számomra is a változás, a fejlődés lehetősége. Külső nézőpontokat kaphatok önmagamraésaz adott helyzetre. Ez a szupervíziós pillanat,ekkor már én vagyok a fókuszban.

Esetmegbeszélés

Alapvetően az esetmegbeszélő csoportokban a fókusz a hozzánk érkező klienseken és a munkafolyamatainkon van. Egy-egy történet, kliens esetének átbeszélése, megosztása hozhat új gondolatokat, eszközöket számunkra.

Esetmegbeszélés és szupervízió

Valamiért egy olyan kép él bennem, hogy az esetek megbeszélése és a szupervízió nagyon szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Nem biztos, hogy könnyen rálátok hol az igazi határ. Mikortól szól rólam és mikor "csak" a kliensről, vagy a módszeremről egy-egy helyzet. Vagy nézhetek úgy is a helyzetekre, hogy minden rólam szól: a klienseim és az eszközeim is. Mindkettőt fordíthatom a saját fejlődésem irányába.

Ennek a csoportnak pont az lehet az ajándéka számodra, hogy mindaz, ami a szakmai munkád, vagy akár a magánéleted során megérkezik hozzád, arcul csap azon keresztül érkezhet meg az igazi tanulás és az önreflexió fejlődése. Ezen keresztül válhatsz őszintévé önmagaddal és a klienseddel. Feldolgozhatod a módszereiddel együttjáró helyzeteket, nehézségeket, lehetőséget kaphatsz a csoport többi tagjától új eszközökre, nézőpontokra.

Nem kell egyedül megbirkóznod a szakmai, vagy magánéleti nehézségeiddel, ez a hely lehet az, ahol feloldhatod. Gyere el és osztd meg velünk a történeteid!

Várlak szeretettel:

Edina Tsomo
+36203846065

Early bird kedvezmény: 380.000.- Ft/10 alkalom (május 20-ig)

Egyösszegű fizetés esetén: 400.000.- Ft/10 alkalom
Részletfizetés: 2x210.000.- Ft
4x110.000.- Ft
10x45.000.- Ft

Visszajelzések

Családállítás:

„Minden alkalommal, amikor résztveszek egy Lélekszínház csoportban, újabb lendületet kap az életem. Köszönöm! ” Tovább olvasom

SzomatoDráma:

„Az eddig kipróbált módszerek közül a szomatodráma hozta meg a leggyorsabban és a leghatékonyabban a gyógyulást. ” Tovább olvasom