Módszereim

Online

Online elérhető konzultációk - önismereti csoportok

A kialakult speciális élethelyzetre való tekintettel az online térben várlak nagy szeretettel. Ezen az oldalon találod a lehetőségeket:

Csoportos

Termékenység

A lélek erőforrásai a termékenység növelésében. Miért nem jön a baba? Hogyan lehetséges, hogy nincs akadály mégsem érkezik, másutt lehetetlen mégis spontán érkezik?

Családállítás

Külső és belső tulajdonságainkban hasonlítunk a szüleikre, az ő szüleikre, örököltük őket. De mi a helyzet a döntéseinkkel, az életünkkel?

Magzatkori és születési élmények átírása - Gyengéd szülés/születés

"Ahogy születtél, úgy élsz!" - egyre több kutatási eredmény hangsúlyozza a magzati időszak és a születés folyamatának fontosságát.

SzomatoDráma

A test univerzumában és a kapcsolatink rendszében zajló élet meglepő párhuzamokat mutat. Testünk gyakran tünetek formájában jelez számunkra, hogy segítsen

A párkapcsolat Symbolonja

Peter Orban, a családállítás egyik ősatyja, tanítója egy nagyszerű "játékot" állított össze számunkra. Egy játékot, amely megmutatja párkapcsolati mintáinkat.

ÖT-ELEM önismereti csoport

Van egyfajta örök körforgás a világunkban, a külső és a belső világunkban. Ennek a körforgásnak a rendje rendet hoz az életünkbe. Öt elem, öt szervcsoport,

Díjak

Családállítás, SzomatoDráma, Magzatkori és születési traumák oldása, Szülési traumák kezelése, Önismereti, önfejlesztő csoportok, coaching, egyéni konzultáció

Egyéni

Access consciousness®

- Mi ez? - Mit tehetek vele? - Meg tudom változtatni? - Ha igen, hogyan tudom megváltoztatni?

Saját személyes gyógyító meditáció

Ha igazán hatékony és gyors megoldásra van szükséged, akkor érdemes a saját utad követni a meditációk során is. Készülhet a számodra személyes, vezetett meditáció.

ThétaHealing - egyéni konzultáció (online is kérheted)

Tapasztaltad már, hogy egy élethelyzeted, vagy problémád mögé ásva egészen mást találtál, mint gondoltad? Ennek megmutatásában zseniális a ThétaHealing.

Családállítás - egyéniben

Mögöttem a családom. A mozdulataimban, a hajam színében, szemem formájában. Azoké a családtagjaimé is, akiket nem is ismertem. Egyszerűen csak örököltem mindezt.

Magzatkori és születési élmények átírása - gyengéd születés/szülés egyéniben

"Ahogy születtél, úgy élsz!" - egyre több kutatási eredmény hangsúlyozza a magzati időszak és a születés folyamatának fontosságát.

SzomatoDráma - egyéniben

A test univerzumában és a kapcsolatink rendszében zajló élet meglepő párhuzamokat mutat. Testünk gyakran tünetek formájában jelez számunkra, hogy segítsen.

Pánik-konzultáció - online is kérheted

Kiváncsi vagy rá, hogy milyen lehetőségeid vannak, milyen utakat választhatsz? Készen állsz rá, hogy változtass? Szívesen teszel önmagadért? Ez a konzultáció pont ebben

Párkapcsolati tanácsadás, intimitás - online is kérheted

Az érintések, ölelések nagy mértékben erősítik két ember kapcsolódását, intimitását. Mégis, valahogyan az évek során kikopnak, vagy éppen sosem voltak igaz ott

Life coaching, életviteli tanácsadás - online is kérheted

Hogyan hozhatom ki a legtöbbet, legjobbat az életemből, karierremből? Hogyan tudom cégem teljesítményét növelni? Válhatok még jobb vezetővé? Life és Busine

Holistic Pulsing - "lélekmasszázs"

"Kisbaba vagyok. Gyengéd, szerető kezek ringatnak. Boldog felszabadultság árad szét a testemben, lelkemben. Gondtalan és teljes vagyok..." - ez a lélekmass

Bach virágterápia

A virágok szépek, szemet gyönyörködtetőek, és hihetetlen gyógyító erő rejlik bennünk. Különleges eszenciák formájában, gyengéden segítik belső gyógyító folyamatainkat.

DÍJAK Egyéni kezelések, konzultáció

Családállítás, SzomatoDráma, Magzatkori és születési traumák oldása, Szülési traumák kezelése, coaching, business coaching, holistic pulzing kezelés, ThétaHealing,

Mozgás

Hatha jóga

A hatha jóga órán nyújtó és erősítő testgyakorlatok (ászánák) és rövid relaxáció segítik a belső egyensúly és harmónia megtalálását. A hatha jóga kortalan.