Visszajelzések

Programjaim
Budapest
 • Szeptember 21.

  Párkapcsolat Symbolonja csoport - Bp

  Ha van párkapcsolatod azért, ha nincs, akkor azért...

 • Szeptember 29.

  Női termékenység

  Babavárásra készülsz? Úgy érzed támogatásra lenne szükséged?

 • Október 6.

  Gyengéd születés/szülés - magzati sérülések - Bp

  élményátíró csoport

Debrecen
 • Október 14.

  Lélekszínház - délelőtt - Debrecen

  Családállítás és Szomatodráma másként

 • Október 14.

  Lélekszínház - délután - Debrecen

  Családállítás és Szomatodráma másként

 • Október 15.

  Élj úgy, ahogy szeretnél! - 5 életterület gyógyítása I.

  fogantatás, magzati sebek, születés-sérülések

Legújabb írásaim
 • Szeptember 20.

  Halált hordozó anyaméhbe érkeztem

  vetélés, abortusz után fogant gyerekek

 • Szeptember 14.

  REND-ben van a családod?- apa-lánya kapcsolat

  Az elkóborolt királylány

 • Szeptember 7.

  Segítség! Pánikrohamom van!

  Mit tegyek? - 7 dolog, amit megtehetsz magadért

 • Augusztus 31.

  Család ellen nincs orvosság! Vagy mégis?

  Így sikerülhet megőrizni, vagy visszanyerni a nyugalmad

 • Augusztus 24.

  Nem érzed jól magad a bőrödben? Itt az ideje változtatni!

  Három apró gondolat, hogy jobban érezd magad

Gyengéd szülés/születés

Andrea:

„Csodás, ahogyan megváltozott a lányom, sokkal könnyedebben, magabiztosabban mozog az életében. A kettőnk kapcsolata is nagyon sokat javult a születéscsoportot követően. Nagyon köszönöm!”

Ági:

„Sosem gondoltam, hogy az életem ilyen mértékben beindul majd. Hálás vagyok, hogy részt vehettem a születés csoportban!”

(x):

„Hihetetlen mennyiségű felismerésem született a tréning óta. Olyan, mintha a mozaikok az életemből a helyükre kerültek volna. Köszönöm!”

SzomatoDráma

Móni (Budapest):

„Sokáig nem gondoltam arra, hogy bármiféle kapcsolatba kerüljek a saját testemmel, mire rájöttem, ez mennyire fontos… Hogyan is lehetne “megfeledkezni” róla?? Hiszen benne élek, minden betegség és testi tünet a lelemben lejátszódó folyamatok megnyilvánulása. (…) A szomatodráma lehetőséget adott a szervekkel/testrészekkel/tünetekkel való kommunikációra. Akár szerepükbe beállva ki is próbálhattam, milyen folyamatok mennek végbe. Kívülről is lehetőségem volt egészében ránézni az összefüggésekre. Belemerülhettem a legőszintébb kommunikációba egy igazán biztonságos közegben.
Már a probléma meglátása(!) is óriási oldással járt, de ezen felül lehetőségem volt megérteni a jeleket, és végül hálásnak lenni testemnek a jelzéseiért, figyelmeztetéseiért. Azért, hogy megmutatta azt, miben kell változtatnom. Az oldás = (újra)kapcsolódás önmagammal. Egy fantasztikus egység megélése, ami a kulcs az egészséges (testi-lelki) élethez.
Első alkalommal a több, mint 6 éve tartó (hol gyengébben, hol nagyon erősen tomboló) arcüreg-gyulladásommal dolgoztam. Nagy “megvilágosodás” volt rálátni a probléma gyökerére, az összefüggésekre… Nagyon hatékony módszernek találom a szomatodrámát!!! Azóta eltelt néhány hónap, és kijelenthetem, hogy az arcüreg-gyulladás elmúlt, túl vagyok rajta!!!
Második alkalommal a gerincproblémám volt soron, a tartásom, a hátizmaim. Nagyon érdekes volt a képviselők visszajelzése az állapotukról/érzéseikről/érzelmeikről. És hogy a fő-problémát (ami aktuálisan egy fájdalmas és állandósult izomgörcs volt) nem “elnyomni” és kirekeszteni kell, hanem integrálni, hiszen nem rekeszthetem ki azt, ami szembesített az igazsággal, hanem hálás vagyok neki, hogy megmutatta! (Még ha ez – szó szerint és átvitt értelemben is- fájdalmas volt!). Az izomgörcs azonnal elmúlt, a hátam/tartásom folyamatosan javul. Az izomgörcs helyét 1-2 alkalommal újra éreztem azóta, de inkább csak “jelzésképpen”, finoman. Idő kell, mire az izmaim és csigolyáim hozzáalakulnak az “új hátamhoz”:-)
Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhettem ezt az utat a gyógyuláshoz. Megtapasztalhattam azt a finom energiát, a fantasztikus “Szeretet-teret”, amiben nem is lehet másképp dönteni, mint hogy “jól vagyok!”:-)””

Családállítás

Andi:

„Szerelmes tündérmesém – I.
A gödör alján

Történetem sok-sok évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy több éves ismeretségből szerelemmé alakult kapcsolatban „találtam” magam. Mindketten hazások voltunk, mindketten boldogtalanul. Nem vagyok büszke arra, amit akkor tettem, tettünk…. szerelmes voltam, és mint bárki mást is, engem is teljesen vakká tett a szerelem.
Egy idő után éreztem, hogy döntenem kell, elváltam. Nehéz és csúnya válás volt. Szerelmem továbbra is benne maradt a boldogtalan házasságában. Ő nem tudott, vagy nem akart dönteni. Én pedig sosem akartam őt választás elé állítani. Csak elfogadtam a helyzetet, ahogy volt. Az életemnél is jobban szerettem a férfit, aki boldogságot hozott az életembe.
A válás során erősen megromlott a kapcsolatom a férjemmel. Visszatérő álmaim állandó szereplője lett. Ekkor éreztem először, hogy jó lenne tenni valamit azért, hogy ez megváltozhasson. Így kerültem kapcsolatba először a családállítással. Első családállításomon a házasságunk, kapcsolatunk szálait varrtuk el. Kimondhattam mindent, ami kimondhatatlan, megköszönhettem mindazt, amit kaptam, elbúcsúzhattam. Azóta könnyebbé vált, normalizálódott a kapcsolatunk.”

Andrea - Debrecen:

„kedves Edina! Nem győzök nektek hálás lenni! Mindent köszönök! Egyszerűen nem tudom elhinni a történteket! A mesének még nincs vége! Nem a szó szoros értelmében és nem a hagyományos de "lánykérés" szerű megvolt :)
és utazok jövő pénteken :) összekötni kint az életünket!”

(Ili):

„Szeretném még egyszer megköszönni Neked a pénteki állítást.
Sokat jelentett Nekem a sugárzó szereteted és empátiád, aminek segítségével el tudtam hinni,hogy kaphatok segítséget.
Köszönöm,és jövök a további időpontokra ,amikor csak tudok.
Még egyszer köszönet!”

Erika:

„Leginkább a fiamnál tapasztalok változást. Az állítás után haza mentem és nagyon normális, emberi hangon beszélt velem. Azóta, ha megkérem valamire, megcsinálja. Elfogad segítséget, amit eddig elutasított. És ami a legfontosabb kapott munkát (5 éve nem dolgozott). Egyszóval csak pozitív változást tapasztaltam eddig. HÁLA ÉS KÖSZÖNET ÉRTE ISTENNEK ÉS NEKTEK :)”

Nelli (Debrecen):

„Nelli vagyok. Amikor először hallottam a családfelállításról, azonnal tudtam, hogy ott a helyem. Nagyon ismeretlennek, de pont ezért izgalmasnak tünt. Hívtam sógórnőmet is, de sajnos a gyerek miatt nem tudott eljönni. Nagyon bánkódott, de én megnyugtattam, hogy akkor neki itt most nincs helye. Mert nem véletlen, hogy azok az emberek, akik most jelen lesznek, együtt vannak. Itt és most együtt kell lenniük! Nagyon izgultam azon a napon, de alig vártam, hogy elkezdjük. Nehéz szavakba önteni az élményeket, csak az tudja felfogni, megérteni, akinek volt már egy ilyenben része!! Sokkoló, megdöbbentő, őrülten felszabadító élmény!!! A szeretet olyan fajta megtapasztalása, amit el sem tud az ember képzelni!! Nekem megmentette az életemet ez a terápia. Nem túlzok!!! Végre szabad ember vagyok lelkileg, megértettem miért kínlódtam 38 évig. Persze vannak még gondjaim, de a megoldásukkal már megbírkózom.
De ha mégsem, tudom a megoldást, tudom honnan kérjek segítséget.
Aki csak teheti, vegyen részt családfelállításon, mert az élete múlhat rajta!! Ez nem túlzás, tény. Köszönöm Edinának! Örök hála Neked! Ha nem ebben, egy másik életben! Köszönöm!!
Nelli, Debrecenből”

Andrea:

„Szia Edina! Ismét jó hírekkel szolgálhatok A családállítás utáni héten, biztosan emlékszel rá, mentem Pestre 3 állásinterjúra is. Ebből, kettőnél "befutó" voltam. Nem volt könnyű eldöntenem, hogy melyiket választom, remélem jól döntöttem
Hétfőn kezdek, és már repülök is Varsóba három napra egyből
Köszönöm Nektek!”

ÖT-ELEM önismereti csoport

Kalmár Szilvia:

„Egy barátnőm révén jutottam el Edina 2013-as Öt Elem Csoportjába…
Az első alkalom már nagyon nagy hatással volt rám, aztán következett a Fa elem napja, amikor is leginkább a születés volt fókuszban(…) születés, a kezdetek, az újrakezdés, a tavasz, a megújulás a jövőkép.
Néha szembejönnek írások, hogy mit is jelent az ember életében a születésének módja, lefolyása. Kiderül belőle milyen problémamegoldó, hogyan áll neki a feladatoknak és hogyan viszi, vagy nem viszi végig őket. Ezen írások elolvasásakor mindig konstatáltam: Na igen! Pont így…! Fordítva, hátulról előre (farfekvéses születési történet – BE), és a legvégén, amikor az idő szorít, akkor vagyok képes a legjobb teljesítményre. De ennyi is volt addig, amíg nem találkoztam a születés újraélésének lehetőségével ebben a csoportban. Itt minden értelmet nyert. Amit addig csak az eszemmel tudtam, az előjött testi-lelki, sejtszintű emlékezésben. Teljesen tudatossá vált. Megértettem, hogy a céljaim eléréséhez miért a nehéz, verítékes utat választom (…) lehetne esetleg az utat élvezni? Végig, amíg eljutok a célig? Megcsillant valami: Hát akkor tegyük élvezetessé az utat azzal, hogy feldolgozom Edina segítségével a születésem minden traumáját. Ez lett a cél. Sima, boldog Út.
(…)
Hálásan köszönöm az isteni közreműködést nővé érésemben, bennem az anyai minőségek felszabadításában (…) Edinának, aki végigkísért az úton, fogta a kezem bármikor is és bármilyen állapotban is fordultam hozzá.”

Gyöngyös (Budapest):

„Az Öt elem csoport pozitív változásokat hozott az életemben, amit a családom, környezetem is észrevett. A gyakorlatok az állítások segítenek rávilágítani, és megoldani az élet nehézségeit, ami mindenkinek mást jelent. A csoportnak és Edinának is nagyon köszönöm, mindenkinek csak ajánlani tudom!”