Programok

Legújabb írásaim
 • Szeptember 20.

  Halált hordozó anyaméhbe érkeztem

  vetélés, abortusz után fogant gyerekek

 • Szeptember 14.

  REND-ben van a családod?- apa-lánya kapcsolat

  Az elkóborolt királylány

 • Szeptember 7.

  Segítség! Pánikrohamom van!

  Mit tegyek? - 7 dolog, amit megtehetsz magadért

 • Augusztus 31.

  Család ellen nincs orvosság! Vagy mégis?

  Így sikerülhet megőrizni, vagy visszanyerni a nyugalmad

 • Augusztus 24.

  Nem érzed jól magad a bőrödben? Itt az ideje változtatni!

  Három apró gondolat, hogy jobban érezd magad

Női termékenység

Babavárásra készülsz? Úgy érzed támogatásra lenne szükséged?

Szeptember 29. 17:00 - 21:30, péntekSzereteterő Központ - 1113 Budapest, Villányi út 60.Jelentkezés

Ha a természetes megoldásokat részesítenéd előnyben, ez a csoport Neked szól! Találkozhatsz olyan módszerekkel, amelyek segítik a várva várt baba megérkezését.

Tudom milyen nehéz a várakozás, átélni a tehetetlenséget, újra és újra megtapasztalni a szomorúságot. Ilyenkor a testem hibás gépezetként érzékelem. Minél hosszabb ideig várakozom, annál inkább reményvesztetté válhatok. Sajnos egyre nagyobb számban fordul elő, hogy a baba nem érkezik. Ennek lehetnek fizikai, orvosi magyarázatai, de előfordul, hogy a pár mindkét tagja teljesen egészséges. Mindkét esettel találkoztam már jópárszor, mindkét esetben érkeztek babák.

Egy dologban lettem teljesen biztos: túl keveset tudunk a női működésről, nem szabad egyértelmően kijelenteni, hogy meddő valaki. Találkoztam a praxisomban meddőnek hitt nővel, akinek orvosi leletei voltak arról, hogy nem lehet babája. Ő azonban biztos volt benne, hogy szülni fog, lesz kisbabája. Elkezdtük a közös munkát vele és a párjával is. Nagyjából egy évet haladtunk a különböző életterületekkel. Ma már egy csodaszép kislány boldog anyukája.

Nagyon sok természetes módszer létezik, amellyel segíthetjük egy baba érkezését, előkészíthetjük a testünket a befogadásra. Ezek között vannak nagyon egyszerű fizikai gyakorlatok is, amelyek segítik a kismedence szerveinek vérellátását. Serkentik a hormonok működését, növelik a fogamzás esélyét. És vannak különböző utak annak feltárására, hogy a lélekben keletkezhetett-e ellenállás, amely gátolja az anyává válást. Olyan módszerekkel találkozhatsz itt a workshopon, amelyek a támogatják a termékenységet.

Érdemes megpróbálni, hiszen csak nyerhetsz, mellékhatásoktól pedig nem kell szenvedned.

Visszajelzések

Gyengéd szülés/születés:

„Hihetetlen mennyiségű felismerésem született a tréning óta. Olyan, mintha a mozaikok az életemből a helyükre kerültek volna. Köszönöm! ” Tovább olvasom

Családállítás:

„Szeretném még egyszer megköszönni Neked a pénteki állítást. Sokat jelentett Nekem a sugárzó szereteted és empátiád, aminek segítségével el tudtam hinni, hogy kaphatok segítséget. Köszönöm, és jövök a további időpontokra , amikor csak tudok. Még egyszer ...” Tovább olvasom